Søg

U19-liga spiller uafgjort 1-1 mod Aab

Stig Kongsted, 22. oktober 2019, kl. 18:56

Uafgjort for anden gang på fire dage

Det er et hårdt program HFK/SønderjyskE`s U19-ligahold er på denne uge. Tre kampe fra lørdag til lørdag. I lørdags blev det til 0-0 på udebane mod FCM, og i dag blev det 1-1 mod AaB på kunstgræsbanen ved Idrætscentret. På lørdag venter Lyngby på hjemmebane og fuldender dermed en såkaldt ”engelsk uge” med et spækket kampprogram for talenterne.

Dagens kamp mod AaB
Bortset fra starten af kampen, hvor AaB bringer sig på 0-1 efter 15 minutter, er det HFK/SønderjyskE, der i dag sidder på kampen. Det udløste da også en helt fortjent udligning efter 60 minutter, hvor der kom en flad bold ind i feltet til fjerneste stolpe, da Lasse Haysen dukker op og sætter bolden ind med indersiden. Til sidst var kræfterne dog ved at slippe op for hjemmeholdet, da kampen mod FCM i lørdags stadig sad i benene.

-AaB starter bedst, men så kommer vi stille og roligt ind i kampen og får skabt en masse chancer. Det bliver en lige kamp, hvor vi er spilstyrende i store dele af kampen. Jeg synes, at vi leverer en fornuftig indsats, men også en kamp, hvor vi egentlig godt kunne have vundet, da vi brænder mange chancer. De sidste ti minutter er vi lidt trætte, hvilket der ikke er noget at sige til, da vi jo spillede i lørdags. Ok indsats og ok tilfreds, men stadigvæk med det lille men, at vi godt kunne ha` fået de tre point i dag, fortalte cheftræner Thomas Skou umiddelbart efter kampen.

Efter to uafgjorte kampe i træk er det måske på lørdag kl. 12.30, at der skal køres tre point i hus, når Lyngby kommer på besøg på kunstgræsbanen. Hermed en opfordring til at komme op og støtte talenterne i disse bestræbelser.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus