U19-liga fik 2-2 mod AaB

Uafgjort i iskold start på forårssæsonen

Det blev en iskold forestilling vejrmæssigt lørdag eftermiddag, da Sønderjyskes U19-liga tog imod rækkens nummer fem AaB. Slutresultatet blev 2-2 og i minutterne efter slutfløjtet, var det en flok skuffede spillere, der evaluerede kampen sammen med cheftræneren. Udligningen faldt 10 minutter før tid, efter at holdet havde været foran 2-0 ved pausen. Det er naturligvis altid ærgerligt, men mon ikke skuffelsen har lagt sig en smule nu, for set i bakspejlet var det en godkendt præstation mod en af rækkens virkelig gode hold.

-Generelt en meget lige kamp, hvor momentum svingede flere gange. Pausestillingen lød på 2-0 til os på mål af Isak Steiner Jensen og Andreas Bak Eriksen. Et dumt straffespark lukkede AaB ind i kampen igen og 2. Halvleg blev meget hektisk med flere chancer i begge ender. Et fair resultat og en fornuftig præstation af drengene, udtalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.

Lad os håbe alt det gode fra kampen bliver taget med videre over til næste opgave, som er 2. påskedag, mandag den 5.4. 2021 kl.12.30, mod rækkens nummer fire Lyngby.