Søg

U19-liga får uafgjort 0-0 i FC Midtjylland

Stig Kongsted, 19. oktober 2019, kl. 19:11

God defensiv og flotte individuelle præstationer hos U19-liga
U19 spiller i dag 0-0 ude mod FCM i en intens kamp, hvor momentum skifter flere gange, uden dog at FCM bliver rigtig farlige.
-Vi agerer fremragende i det defensive, hvor vi er kompakte, aggressive og gode til at hjælpe hinanden. Vi holder FCM nede på én enkelt afslutning inde for rammen, hvilket naturligvis er godkendt. Og der er mange flotte individuelle præstationer af både første- og andenårs-U19 spillerne, fortæller Thomas Skou efter kampen.

Knap så succesfulde er U17-liga-holdet, der ryger ind i en decideret øretæve på heden med et 9-2 nederlag efter 2-1 ved pausen. Dobbeltmålscorer for HFK/SønderjyskE: Andreas Lykke.
-Vi er gode i medgang, og vi falder med et brag i modgang. Vi har en mentalitetsudfordring, som vi skal have forbedret, lød den korte melding fra U17-træner Thomas Thinggaard efter kampen.

Det går så lidt bedre for U15-liga, der spiller en god kamp, men som taber knebent 4-3 efter 2-2 ved pausen.
HFK/SønderjyskE kommer hurtigt bagud 2-0, men kæmper sig tilbage på 2-2 inden pausen. I 2. halvleg kommer FCM på 3-2, men igen udligner udeholdet til 3-3. Desværre bringer FCM sig foran 4-3, og trods gode forsøg og chancer falder udligningen ikke for tredje gang. Trods nederlaget udtaler assistenttræner Mathias Wael, at der var tale om en fremragende holdpræstation.

Foto: Dobbeltmålscorer hos U17, Andreas Lykke


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus