Søg

U17 ligaholdet leverede kæmpe overraskelse og vandt i Brøndby

Søren Pabst, 21. marts 2016, kl. 12:00

I går tog Mikkel Hedegaard fra Superliga-holdet overskrifterne da han scorede et drøn af et mål, som også var hans første mål siden han tog skridtet fra ungdomsrækkerne i HFK og op i SønderjyskE-truppen.

Men faktisk havde akademiet allerede dagen forinden vist vejen.
Lørdag d. 19. marts startede forårssæsonen for U17 ligaholdet, da de gæstede rækkens nr. 3 og forsvarende U17 Danmarksmestre, Brøndby.

Kampen blev spillet på kunstbane, tæt på Brøndby Stadion og det var et tændt hjemmehold med træner Albert Capellasi spidsen som jagtede endnu en hjemmesejr.

1. halvleg foregik også mest på de teknisk stærke Brøndby spilleres præmisser. Brøndby var meget på bolden og spillede sig ofte ud af Haderslev drengenes pres. Særligt i to situationer var der fare på færde i U17 ligaholdets straffesparksfelt, men gode indgreb af Haderslev målmand Victor Smedsrud og venstrebacken Jeppe Jordoson forhindrede Brøndby scoringer inden pausen.

Det skal dog nævnes at 1. halvlegen ikke var en ensidig affære og gæsterne fra Haderslev var også tæt på en scoring, 2 gange var den offensive profil Peter Christiansen involveret, men den sidste timing og skarphed manglede.

I pausen var der stor optimisme og tro på tingene i Haderslev lejren, alle spillere og trænere havde fornemmelsen af, at med lidt bedre pres-spil og større mod til at fastholde bolden i egne rækker så var sejren indenfor rækkevidde.

Gæsterne fra Haderslev startede 2. halvlegen fint og tog mere initiativ på bolden, men 10 minutter inde i 2. halvlegen bragte Brøndby sig desværre foran 1-0 på en flot kontrascoring.

Scoringen fik dog ikke Haderslev drengene til at slå op i banen og særligt i de sidste 25 min. af kampen var Haderslev holdet i teten.

5 minutter før tid kom forløsningen for udeholdet. Venstrebacken Jeppe Jordosson sparkede et indadskruet hjørnespark tæt på mål og på et kraftfuldt hovedstød udlignede U16 forsvarsspilleren Kristian Bach til 1-1.

Udligningen gav yderligere energi til Haderslev drengene og glæden fik frit løb i Haderslev-lejren, da Peter Christiansen i 2. minuts overtid, efter oplæg fra Jesper Byriel, scorede sejrsmålet til 2-1.

Kort efter 2-1 scoringen blev kampen fløjtet af og jublende glade, men også meget trætte Haderslev U17-spillere kunne notere sig sæsonens største skalp og første udebane sejr.

Vi fangede træner Thomas Vilstrup for en kort kommentar efter kampen:

“Det er simpelthen imponerende den måde vi kommer tilbage i kampen efter Brøndbys kontra-mål i starten af 2. halvlegen. Vi går ikke i panik, men holder os til game-planen. Vi har helt klart udviklet os på det punkt, altså at vi holder hovedet koldt og optræder mere modne når vi er bagud i kampene.

Derudover så er jeg både stolt og imponeret over den vilje, løbevillighed og det sammenhold som drengene bringer ind i den her kamp, som i sidste ende sikre os overtaget i slutningen af 2. halvlegen.

Vi kunne ikke have drømt om en bedre start på forårssæsonen”.

U17 ligaholdet spiller igen Lørdag den 2. april hjemme mod Esbjerg FB.
Skærmbillede 2016-03-20 kl. 21.33.20Skærmbillede 2016-03-20 kl. 21.33.01


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus