Søg

U17-liga på 2. pladsen efter sejr over Vejle

Stig Kongsted, 26. september 2020, kl. 18:03

Sejr til U17-liga og nederlag til U19-liga

I ungdomsfodbold på højeste niveau handler det primært om at udvikle spillere, men derfor er det da alligevel en fornøjelse at se, når HFK/SønderjyskE’s U17-ligahold i dag efter en sejr på 6-2 mod Vejle indtager en 2. plads i rækken efter fem spillerunder. Det skal dog retfærdigvis tilføjes, at et par hold nedenunder kan ryge forbi med en sejr i deres manglende kamp. Cheftræner Karsten Andersen havde følgende at berette efter dagens flotte sejr:

-Vi får en rigtig god start og scorer allerede efter to minutter til 1-0 ved Tinus Olesen, og efter 20 minutter bliver det 2-0 ved Blend Istrefi, og 3-0 på hjørnespark scoret på hovedstød af Jens Frandsen. Vejle får reduceret til 3-1 på straffe to minutter før pausen. Selvom vi ikke havde spillet fantastisk, førte vi 3-1 ved pausen. I 2. Halvleg reducerer Vejle igen til 3-2 på et fremragende langskud, og en sikker 3-0 føring var nu ved at være formøblet primært på grund af, at vi alt for ofte ville slå den afgørende aflevering hver gang. I 60. minut får vi dog mere eller mindre lukket kampen med en scoring til 4-2 ved Anton Hüttel. Vi scorer yderligere i 80. og 89 min. til 5-2 og 6-2 ved Tinus Olesen og Jens Frandsen.

U17-liga møder næste gang Silkeborg på hjemmebane lørdag den 3/10 kl. 14.45

U19-liga tabte 4-1 ude mod et godt Lyngby hold.

Helt så godt gik det desværre ikke for U19-ligaholdet, der var på en svær udebaneopgave i Lyngby. Cheftræner Thomas Skou Juul Jensen beretter fra kampen:

-Efter en god start overtog Lyngby teten, og vi var konstant bagefter i tanke og handling. Vores niveau faldt desværre i takt med modgangen og lidt personlige fejl.

Målscorer til 0-1 for SønderjyskE var  Ajvaz Redzep. Ved pausen var stillingen 2-1.

U19-liga møder næste gang Vejle på hjemmebane onsdag den 30/9 kl. 18.30

Foto: Dobbelt målscorer hos U17-liga, Tinus Olesen

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus