U17-liga med tre sejre i træk

U17-liga slår Randers og U19-liga spiller uafgjort

Med to friske sejre i bagagen var det tydeligvis et U17-hold med selvtillid, der buldrede derudaf lørdag eftermiddag, da Randers var på besøg. Højt pres fra første minut udløste en hurtig scoring og presset fortsatte halvlegen ud, så der stod 3-0 ved pausen på to mål af Oliver Cafnik-Theill og et af Blend Istrefi. Men som det ofte sker i fodbold trak holdet sig ubevidst lidt tilbage, hvilket ærgrede en ellers meget tilfreds træner:

-Vi spiller en rigtig god første halvleg i forhold til vores gameplan. Vi spiller fremad, og vi lykkes på mange parametre. I 2. halvleg bliver vi lidt for tilfredse og bakker lidt. Vi stiller os helt ned, hvor jeg skal kalde dem frem flere gange, hvilket irriterer mig lidt. Da skal vi turde stå højere oppe. Samlet set får vi sat noget fornuftigt fodbold sammen på en svær bane, der er ujævn og knoldet, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.

Det var ikke kun cheftræneren der var tilfreds. Anføreren var også glad efter kampen, hvor han roste hele holdet for indsatsen.

-Vi starter fantastisk godt ud, hvor vi presser dem hårdt og står højt på banen. Vi scorer allerede efter et par minutter på hjørnespark, men vi ændrer ikke mindsettet, da vi kører videre med hårdt pres, hvilket udløser to mål mere i første halvleg. Vi går ind til 2. halvleg med et mål om fortsat at presse på, men Randers kommer mere ind i kampen uden dog at komme frem til noget. Vi holder fast, og alle giver alt hvad de har, så det er en fortjent sejr vi tager med hjem, fortalte anfører Sune Aarup efter kampen.

U19-liga fik uafgjort mod Randers

Et par timer før U17-liga vandt deres kamp, var U19-ligaholdet i ilden efter en uge med et hårdt kampprogram.

-Det blev en lige kamp med skiftende momentum igennem kampen. Efter at være kommet bagud 0-1, udlignede Mads Sandsberg efter et hjørnespark. En god præstation af drengene oven på tre kampe indenfor syv dage, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.

Lørdag D. 24. Februar 14:00