Søg

U17-liga havde topholdet Lyngby på krogen

Stig Kongsted, 16. november 2019, kl. 16:30

Efter sidste weekends flotte comeback, og 2-2 resultat mod Vejle, virkede HFK/SønderjyskE’s drenge denne gang som små fisk i vandet i det drivvåde vejr på kunstgræsbanen. De havde helt sikkert tanket selvtillid og kom foran 2-0 i første halvleg. Det stærke Lyngby-mandskab kom dog tilbage og fik udlignet til 2-2, inden HFK/SønderjyskE bragte sig på 3-2 før pausen.

Efter pausen holdt 3-2-stillingen helt frem til 15 minutter før tid, hvor Lyngby udlignede, og som det ofte er set før, når top møder bund, scorede Lyngby sejrsmålet til 4-3 i overtiden.

En hård skæbne for U17-drengene, der virkelige spillede en flot kamp, og som havde fortjent bedre, hvis der ellers er noget, der hedder fortjent i fodbold.

Efter kampen mødte vi den ene af de to cheftrænere, Mohamad Hamad:

– Langt hen ad vejen spiller vi en rigtig god kamp. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi sætter en 2-0 føring over styr, og at de med 10 mand scorer til 4-3 i de døende minutter. Det vi kan lære, af det her er, at vi i sådanne situationer skal være bedre til at holde på bolden og spille, så vi også kan få vores pauser. Langt hen ad vejen en godkendt kamp men ærgerligt, at vi ikke får noget resultat med.

De seneste to kampe har tydeligt vist en opadgående tendens for U17-ligaholdets indsats på banen, og det er Mohammad Hamad naturligvis glad for:

– Man kan se, at vi arbejder bedre sammen som hold på det seneste, udtrykket er bedre, vi står bedre på banen, og der bliver snakket mere. Men det er klart, at vi har nogle ting, der skal arbejdes med. Nu handler det om, at vi skal tage alt det positive fra denne kamp med ud på træningsbanen.

På billedet ses de to målscorere fra kampen Anton Hüttel, to mål, (tv) og Tobias Ryborg.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus