Søg

Treffpunkt-fans donerer stort beløb til SønderjyskE

Jacob Ravn, 8. maj 2020, kl. 8:10

Fangruppen Treffpunkt har indsamlet 22.500 kroner, som er doneret som en håndsrækning til SønderjyskE.

Fangruppen Treffpunkt består primært af sønderjyder, der nu bor i København, men båndet til Sønderjylland og SønderjyskE er intakt.

Det har vi set gang på gang, når SønderjyskE spiller kampe på Sjælland, hvor Treffpunkt er et synligt og aktivt islæt på tribunerne.

Og selv om der ikke er blevet spillet fodbold, siden Covid-19 tvang 3F Superligaen til en længere pause, har Treffpunkt-gruppen fortsat sin flotte støtte til SønderjyskE.

På Facebook tog fangruppen initiativ til en indsamling blandt Treffpunkt-medlemmer, og indsamlingen endte på hele 22.500 kroner.

Torsdag var en af gruppens medlemmer, Thomas Bjerregaard Bonde, forbi SønderjyskE-træningen, hvor han overrakte en plakat til SønderjyskE-delegationen anført af Rasmus Vinderslev. Plakaten – smukt illustreret af Bo Blond Daugaard – indeholder en række klassiske kampråb fra Treffpunkt-lejren. Som altid serveret med kant, humor og med et blink i øjet.

Thomas Bjerregaard Bonde siger om indsamlingen:

– Det startede faktisk før ”Håndsrækningen til SønderjyskE”, men da håndsrækningen kom på, så gik vi først amok. Folk gik til den, og der blev indsamlet 22.500 kroner, siger den trofaste SønderjyskE-fan.

Rasmus Vinderslev er imponeret over, hvordan fansene har bakket op om klubben i en svær tid.

– Det er fantastisk. 22.500 kroner – det er jo helt vildt. Der er også kommet mange fine ting på plakaten, så der er virkelig gjort noget ud af det. Generelt har hele håndsrækningen, der har været, mens vi har været hjemsendt, det har været virkelig vildt at følge med i. Der er kommet det ene opslag efter det andet med folk, der gerne vil støtte, og der er forskellige virksomheder og privatpersoner, der har gjort alt, hvad de kunne for at give en hånd til SønderjyskE, og det har været helt vildt, siger Rasmus Vinderslev.

Når SønderjyskE-spillerne igen får adgang til omklædningsrummet under Sydbank Park, vil plakaten få en god placering i spillernes opholdsrum, så de dagligt kan blive mindet om den flotte opbakning fra Treffpunkt.

SønderjyskE takker for den massive støtte, og vi glæder os til at se jer på tribunerne, når det bliver muligt.

Se en video af plakatoverrækkelsen her: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus