Søg

Tre nederlag til talenterne

Stig Kongsted, 7. marts 2020, kl. 21:31

FC Nordsjælland tog tre sejre med hjem

I dag havde talentafdelingens tre ligahold U15, U17 og U19 besøg af FC Nordsjælland. Den sjællandske klub har ry for at have en stærk talentafdeling. Det beviste de i dag med tre sejre.

U15: HFK- Nordsjælland 0-3 (0-3)
-Vi skulle i dag prøve at bygge videre på det gode point i Brøndby i sidste runde. Det fik vi desværre ikke gjort. Vi kommer hurtigt bagud på et klodset og dumt straffespark. Derfra går det kun nedad, og det bliver hurtigt 0-2 og 0-3. I 2. Halvleg viser vi en meget bedre attitude, hvor vi sætter os igennem og viser vores dyder og værdier. Vi kæmper hårdt og løber mange meter. Ud af det hårde arbejde får vi et par muligheder, som skal omsættes til mål, men skarpheden mangler desværre i dag, fortæller assistenttræner Mathias Wael.

U17: HFK/SE – FCN:  1-2 (0-1)
Målscorer: Tobias Ryborg
-Vi kæmpede med alt, hvad vi havde. Udtrykket og arbejdsindsatsen var rigtig god. Vi møder et FCN hold, som altid er gode på bolden. Vi lykkes i store perioder med at slå deres spil i stykker. Dog mangler vi lidt på kvaliteten for at stjæle et point i sådan en kamp, fortæller cheftræner Mohammed Hamad.

U19: SønderjyskE – FCN:  0-1 (0-1)
-Det blev en lige kamp, hvor vi endnu engang mangler kvalitet i felterne. Chancer og muligheder var der ellers rigeligt at, men alle blev desværre misbrugt. Sjællænderne var klogere og mere kyniske end os, og derfor ender de som vinder af kampen, Fortæller cheftræner Thomas Skou.

Foto: Målscorer for U17, Tobias Ryborg

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus