Søg

Tre kampe på en uge: – Det handler om overskud

Jacob Ravn, 7. marts 2021, kl. 14:38

SønderjyskE spiller mandag aften mod AaB i Aalborg og ser frem til en spændende uge med hele tre kampe på programmet. 

Mandag tager vi hul på en særdeles interessant fodbolduge.

Det starter mandag klokken 19.00 i Aalborg, hvor AaB tager imod på Portland Park i 3F Superligaen. Torsdag gælder det en billet til semifinalen i Sydbank Pokalen, når Fremad Amager gæster Sydbank Park. Og ugen slutter af med en hjemmekamp mod AC Horsens i 3F Superligaen.

Jo, der bliver rigeligt med fodboldkampe i den kommende tid, og klicheen med at tage én kamp ad gangen bliver helt nødvendig i den kommende tid, hvor der hele tiden vil være topspændende kampe lige om hjørnet.

Cheftræner Glen Riddersholm ser frem mod en spændende og travl tid.

– Det handler om overskud. Det handler om at være positive og få energi ind i truppen og holdet. Det er en speciel tid i øjeblikket mange kampe, og vi er kun lige gået i gang. Der venter ufatteligt mange kampe forude, siger cheftræneren.

Efter fire nederlag i træk kom vi tilbage i pointene, da vi i torsdags spillede 1-1 mod OB på Sydbank Park, og Riddersholm håber, at holdet kan fortsætte de gode takter, der især blev vist i de første 60 minutter.

– Målt på præstationen kom vi tilbage på sporet mod OB, og det skal vi forsøge at følge op på i Aalborg. AaB er et hold, som vi altid spiller lige kampe med, men på det seneste har vi fået tippet marginalerne over på vores halvdel, og det kan vi forhåbentligt gøre igen mandag aften.

– Det gør vi bedst ved at ramme et lignende niveau fra den første time mod OB, mens vi skal lære af den sidste halve time, hvor arbejder og kæmper og viser et mentalt stærkt udtryk, men spillemæssigt efterlader nogle procenter. Det skal gerne munde ud i en mere helstøbt præstation over 90 minutter mod AaB, siger Glen Riddersholm.

Mandagens kamp mod AaB vises på TV3 Sport, hvor der er optakt fra klokken 18.00.

Hør også Anders K. Jacobsens tanker om AaB-kampen: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus