Søg

Topcenter møde med SFS-samarbejdsklubber

Per Jessen, 15. september 2017, kl. 13:42

Husk at deadline for tilmelding til Topcenter mødet med DBU og SønderjyskE nærmer sig. Sidste tilmelding er 16. september til Thomas Kruse på kruse.thomas4@gmail.com

Det er et meget vigtigt møde og vi håber derfor, at se så mange af jer som muligt! I er alle vigtige i vores fodboldsamarbejde og derfor er det også ekstra vigtigt, at I alle sender en repræsentant til mødet.

Som meddelt i et tidligere skriv til klubberne i SFS, har SønderjyskE ansøgt om at blive Topcenter i DBUs nye store projekt for U10, U11 og U12 drengespillere med særlige forudsætninger.

Mødet afholdes mandag d. 18. september kl. 18.30-20.30 på første sal i Haderslev Idrætscenter.

DBUs tovholder på projektet, Lasse Christensen, vil komme at fortælle om projektet og Karsten Andersen, talentansvarlig i SønderjyskE, vil fortælle om, hvordan projektet harmoner med det nuværende arbejde i SFS.

Da et SønderjyskE Topcenter er en helt ny tilgang til U10-11-12 drenge fodbold, vil vi meget gerne opfordre alle klubberne til at sende en repræsentant til mødet så I er bedst muligt klædt på, når projektet bliver sat i søen i januar 2018.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus