Søg

Topbrag palmesøndag

Per Jessen, 19. marts 2016, kl. 20:11

Palmesøndag tager SønderjyskE imod ulvene fra FC Midtjylland i et regulært topbrag. En kamp, der får afgørende betydning i beløbet, som udbetales i tv-penge.

22. Spillerunde betyder, at der skal udbetales tv-penge og den slags udbetales alt efter hvor man ligger i rækken.
Det ligger klart at vi med en sejr kan indtage 2. Pladsen igen og dermed kan vi lave et historisk godt resultat så langt henne i sæsonen.

SØNDERJYLLAND HAR BRUG FOR DIG!

Spillerne har brug for din opbakning fra lægterne. Vi så mod Brøndby, at hvis vi tropper op på stadion, så præsterer drengene endnu bedre.
Den massive opbakning som har foregået i løbet af sæsonen, er én af de største grunde til at vi som klub ligger, hvor vi gør i tabellen.

FC Midtjylland, de regerende mestre, har i denne sæson vundet begge indbyrdes opgør med 2-1, nu er det hævnens time.

Hold øje med vores mand:
Tommy Bechmann.
Den aldrende angriber er i gang med den længste skadesfri periode i lang tid. Siden Tommy kom til klubben har han haft mange småskavanker, som dog nu ser ud til at have forladt ham. Statistisk viser det sig, at SønderjyskE er farligst når han er på banen, derfor tror og håber vi på at Tommy kan bidrage til en sejr mod FC Midtjylland.

Hold øje med deres mand:
Rilwan Hassan.
Rilwan Hassan har startet foråret med mål og fremragende spil. Den teknisk dygtige Nigerianer har imponeret for FC Midtjyllands førstehold siden debuten i 2010. Hassan kommer med fart og teknik over kanten når han angriber, men man skal ikke undervurdere den 25 årige kantspillers færdigheder, når han trækker ind i banen, har han et giftigt spark. Hold øje med Rilwan Hassan og også Pione Sisto, der tilsammen udgør en af de giftigste kantduoer i ALKA Superligaen.

Det siger SønderjyskE-lejren:
– ”Jeg tror det bliver en hård kamp og en meget duel præget kamp. Der er ingen tvivl om at de kommer med meget power, men det føler vi også selv at vi har. Hvis vi får fyldt Sydbank Park med en masse tilskuere, der støtter os, så skal vi nok sørge for en rigtig fed kamp, med masser af tænding. Jeg er ikke i tvivl om at vi godt kan tage alle 3 point”. – Siger Marc Dal Hende til SønderjyskE Fodbold.

Det siger FC Midtjylland-lejren:
– ”Det er klart, at vi kan lægge os op som toer, og vi kan få et godt afsæt inden de sidste par kampe, så det bliver en sindssygt vigtig kamp, og vi skal helst have tre point”. – Siger Kian Hansen til fcm.dk.

Kampen starter kl. 12.00, med optakt i boldgaden fra 10.30.
Kampen vises på TV3 Sport1.

Husk også, at du kan oddse på kampen her: http://odd.st/SEvsFCMu11

Den 18. mand store trup, der er klar til den vigtige kamp mod FC Midtjylland i morgen, er:

1. Marin Skender
2. Joao Pereira
3. Marc Pedersen
5. Kees Luijkx
6. Simon Kroon
7. Marc Dal Hende
9. Tommy Bechmann
10. Nicolai Madsen
11. Johan Absalonsen
14. Mikkel Hedegaard
16. Sebastian Sommer
18. Adama Guira
23. Silas Songani
25. Emmanuel Okwi
26. Pierre Kanstrup (Anfører)
28. Jens Rinke
30. Marcel Rømer
33. Thomas Dalgaard


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus