To uafgjorte og et nederlag til talenterne

U15-liga fik uafgjort 1-1 i Farum, mens U17-liga tabte 2-0 samme sted i begge holds forårspremierer. U19-liga hentede for anden weekend i træk en uafgjort på hjemmebane. Det blev til 1-1 mod Lyngby.

U15-liga: FCN-HFK  1-1 (0-1)

-Vi har set rigtig meget frem til endelig at starte turneringen igen, og det kunne man se på den indsats, som drengene kom ud med fra kampens start. Vi spiller en god første halvleg, særligt i de første 20-25 min., hvor vi er modige og fremadrettede i vores spil. I anden halvleg bliver vi presset i bund af et velspillende FC Nordsjælland hold, men drengene leverer en stærk kollektiv fighterindsats, så vi med fælles hjælp og en smule held får kæmpet et point med hjem til Sønderjylland, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen. Målscorer for HFK var Ashkan Umut.

U17-liga: FCN-HFK/SønderjyskE 2-0 (2-0)

-Vi kommer lidt hakkende i gang, og det var måske ikke så underligt efter 3,5 times bustur og derefter direkte ind til 25 minutters opvarmning og efterfølgende kampstart. Vi prøvede dermed de nye kriterier for ungdomsfodbold, p.g.a. Corona. Allerede efter 12 minutter kom vi bagud 1-0, og fem minutter før pausefløjtet blev det 2-0 til FCN efter en foræring fra vores side. I anden halvleg kom vi dog meget bedre med, og vi kunne med lidt “medvind” have fået point med hjem, men vi kendte desværre ikke vores besøgelsestid, så kampen endte 2-0 til hjemmeholdet. Dog positivt, at vi var bedste i 2. halvleg, fortalte cheftræner Karsten Andersen  efter kampen.

SønderjyskE-Lyngby 1-1 (1-1)

-Første halvleg var en lige affære, hvor vi spillede god fodbold og kreerede en del chancer. Efter at være kommet foran 1-0 på mål af Isak Steiner Jensen, udlignede Lyngby kort efter til pausestillingen 1-1. I anden halvleg fil vi den kraftige vind imod os, og Lyngby satte sig på kampen. Men godt forsvarsspil og kloge beslutninger gjorde, at vi holdt stand og kampen endte 1-1, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.

Foto af Sven Anker Iversen: U19-talenterne jubler efter Isak Steiner Jensens scoring til 1-0 mod Lyngby

Lørdag D. 6. April 14:00