Søg

To sejre og et nederlag til talenterne

Stig Kongsted, 17. april 2021, kl. 20:44

U15-, U17- og U19-liga var i dag på besøg i Horsens

Her er, hvad vi har modtaget fra cheftrænerne:

 

AC Horsens – HFK:  2-3 (1-1)

Målscorere: Simon Maass (straffe), Noah Musaefendic og Johan Guldbrand.

-Vi spiller en god kamp i dag, hvor drengene især er stærke mentalt og håndterer kampens forløb flot. Vi kommer bagud to gange, men hver gang slår vi tilbage ved at tage initiativet i kampen og vinder fortjent. Drengene forsøger sig med mange af de ting, vi går og træner, og selvom vi nogle gange mangler kvalitet i udførslen, så bliver de ved med at prøve. Vi scorer først de afgørende mål helt til sidst i kampen, så stor ros til drengene for aldrig at give op og blive ved med at tro på det. Det blev belønnet i dag, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.

 

U17-liga: AC Horsens – HFK/SønderjyskE 0-1 (0-0)

-Ikke den smukkeste fodboldkamp at være involveret i, men god indstilling og tilgang, i en fysisk og duel præget kamp, gav tre point. Ingen scoringer i 1.halvleg. Sebastian Jessen scorede kampens eneste mål i starten af 2. halvleg, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.

 

U19-liga: AC Horsens – SønderjyskE 4-1 (2-0)

-U19 leverede i dag en rigtig sløj præstation ude mod Horsens. Et ufokuseret og tamt niveau betød, at vi tabte 4-1. En skidt opfølgning på en ellers fornuftig start i 2021, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.

Talenterne spiller næste gang på hjemmebane mod Brøndby lørdag den 24/4 2021

Foto: Målscorer for U17-liga, Sebastian Jessen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus