Søg

To Peter Christiansen-kasser i ny sejr til reserverne

Jacob Ravn, 10. marts 2020, kl. 15:56

SønderjyskE vandt også årets anden kamp i Reserveligaen. Sønderjyden Peter Christiansen blev dobbelt målscorer i 3-1-sejren i Silkeborg.

Også den anden kamp i årets Reserveliga endte med en SønderjyskE-sejr.

Tirsdag var det Silkeborg IF, der tog imod på Jysk Park, og SønderjyskE fulgte 2-1-sejren over FC Midtjylland op med en 3-1-gevinst i Silkeborg.

Sejren betyder, at SønderjyskE nu fører Reserveligaens pulje 3, hvor FC Midtjylland og AC Horsens er de andre hold i puljen.

Artem Dovbyk var meget synlig i første halvleg, og det var også den ukrainske angriber, der bragte SønderjyskE på 1-0 efter bare seks minutters spil. Målet kom efter et mønsterangreb, hvor Rilwan Hassan og Peter Christiansen spillede 1-2 i feltet, så Hassan kunne gå til baglinjen og lægge en skarp aflevering tilbage til Dovbyk, der havde let ved at score. Angrebsspil og kvikke kombinationer af høj klasse.

SønderjyskE var dominerende i den første halvdel af første halvleg, hvorefter det blev en mere jævnbyrdig affære. Silkeborg blev holdt godt fra fadet, men fem minutter før pausen blev der udlignet til 1-1, da Sebastian Jørgensen sled sig igennem til afslutning i feltet trods tung trafik og en tæt markering i SønderjyskE-feltet.

Kort før pausefløjtet var SønderjyskE igen i front. Igen var det Artem Dovbyk, der var på færde, mens hans afslutning blev parreret ud i feltet, hvor Peter Christiansen erobrede bolden og bankede den ind ved nærmeste stolpe, og dermed 2-1 til SønderjyskE ved pausen.

SønderjyskE dominerede stort i starten af anden halvleg, og det var tæt på 3-1, da Rilwan Hassan kom alene igennem med Silkeborgs målmand, men en god redning forhindrede Hassan i at komme på tavlen.

SønderjyskE var i fin kontrol i resten af halvlegen, og to minutter før tid sørgede Peter Christiansen med sin anden scoring i kampen for 3-1-målet, da han erobrede bolden, gik mod mål og placerede den ved fjerneste stang.

Den næste kamp i Reserveligaen spilles tirsdag den 17. marts, når FC Midtjylland tager imod i Herning.

FAKTA
Silkeborg IF-SønderjyskE 1-3 (1-2)
0-1 Artem Dovbyk (7.), 1-1 Sebastian Jørgensen (39.), 1-2 Peter Christiansen (44.), 1-3 Peter Christiansen (88.)

SønderjyskE’s hold: Casper Mols – Mads Hansen, Mads Winther (79./Morten Dyrmose), Isak Olafsson, Nicholas Marfelt – Rilwan Hassan (67./Steffen Svenningsen), Victor Mpindi, Christian Jakobsen (67./Mads Steenberg) – Peter Christiansen, Artem Dovbyk, Julius Eskesen (67./Jannick Liburd)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus