Søg

To mål fra kampjubilaren rakte kun til ét point

Jacob Ravn, 24. november 2019, kl. 15:00

Christian ”Greko” Jakobsen scorede to mål mod Lyngby Boldklub, men det rakte desværre kun til 2-2 på Sydbank Park.

Der var blomster til Christian ”Greko” Jakobsen før kampen mod Lyngby, da han i kampen forinden – mod AGF – spillede sin kamp nummer 100 i SønderjyskE-trøjen.

I slutningen af kampen var der mere hyldest til ”Greko”, da tilskuerne havde kåret ham som kampens bedste SønderjyskE-spiller.

Det var ikke en overraskelse, for med to scoringer gjorde han godt opmærksom på sig selv, men desværre rakte det kun til det ene point denne søndag eftermiddag.

SønderjyskE kom ud med et stærkt udtryk, men det var Lyngby, der kom først på tavlen, da Kevin Tshiembe scorede tæt under mål efter små 20 minutters spil.

Gæsternes føring holdt dog kun fire minutter, så havde ”Greko” bragt balance i tingene, da han med en god førstegangsberøring og kølig afslutning satte bolden ind til 1-1.

Det var småt med chancer i resten af halvlegen, men Eggert Jonsson havde en frisk afslutning kort før pausen, da han forsøgte sig med et saksespark, men bolden gik lige over mål i en blød bue og endte oven i nettaget. Det var desværre ikke en af de dage.

I anden halvleg var Christian ”Greko” Jakobsen igen på pletten. Efter 20 minutters spil bragte han SønderjyskE på 2-1 efter oplæg fra Mart Lieder, og så kom der for alvor lyd på de 3.712 tilskuere på Sydbank Park.

Lyngby pressede godt på efter scoringen, og udligningen faldt med et kvarter tilbage af kampen, da Rezan Corlu fik for meget plads i feltet.

Dermed endte det 2-2, og ét point til begge hold.

SønderjyskE’s næste mulighed for en sejr er søndag den 1. december, hvor turen går til Randers.

Tak for opbakningen til de fremmødte fans på Sydbank Park.

Greko efter 2-2 mod Lyngby:


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus