Søg

Tilskuere til fodbold – men tomme tribuner i ishockey og håndbold

Jacob Ravn, 16. december 2020, kl. 10:23

Der må fortsat komme tilskuere til SønderjyskE’s fodboldkampe på Sydbank Park, men de seneste restriktioner betyder, at håndboldkampe og ishockeykampe skal afvikles uden tilskuere.

Onsdag bliver der skruet op for Covid19-restriktionerne, men det får IKKE betydning for tilskuere til SønderjyskE Fodbolds to kommende hjemmekampe på Sydbank Park – onsdag eftermiddag mod Lyngby i Sydbank Pokalen og søndag mod Randers FC i 3F Superligaen.

Det vil fortsat være tilladt med 500 personer til udendørs sport, og fratrukket spillere, stab, frivillige, presse mm. betyder det, at der bliver lukket 300 tilskuere ind på Sydbank Park – ligeligt fordelt mellem sponsorer og sæsonkortholdere, som vi har gjort det under hele Covid19-perioden.

Til gengæld må vi ikke lukke tilskuere ind til indendørs sport – foreløbig frem til og med 3. januar. Det betyder, at SønderjyskE Herrehåndbold og SønderjyskE Ishockey skal spille for tomme tribuner i de kommende kampe. SønderjyskE Damehåndbold spiller først hjemme igen 8. januar.

Vi orienterer på vores platforme, når situationen for vores hjemmekampe ændrer sig.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus