Søg

Tilbage på 2. pladsen efter endnu et comeback

Søren Pabst, 17. april 2016, kl. 17:53

Referat AaB – SønderjyskE

Af Rasmus Andersen

Første halvleg startede i højt tempo, og begge hold forsøgte med både højt presspil og hurtige pasninger. Det var dog AaB, der var farligst i kampens indledning. Nicolaj Thomsen styrede offensiven, det blev dog kun til et par halvsløje forsøg i kampens første 10 minutter.

Efter 12 minutter fik AaB åbnet for målscoringen. Jannik Pohl fik en glimrende stikning i højre side og fandt en helt fri Rasmus Jönsson, der udplacerede Marin Skender i målet og gjorde det til 1-0. Festen var dog kun lige begyndt, da Marc Dal Hende brugte mute-knappen på Nordjyske Arena. Et hjørnespark fra Simon Kroon ramte Dal Hende i panden, der nemt kunne heade bolden i kassen til 1-1 efter 17 minutter.

Kampens efterfølgende 20 minutter var domineret af SønderjyskE, men med chancer til begge mandskaber. Rasmus Jönsson havde deja vú følelse, da han modtog bolden på kanten af feltet, men denne gang svigtede Jönsson og bolden trillede godt 2 meter forbi målet. SønderjyskEs angreb var dirigeret af Simon Kroon, der i første halvleg var meget på bolden.

Anden halvleg fortsatte i samme høje tempo, dog med færre chancer og et klart spilovertag til AaB. Casper Olesen fik sin anden ALKA Superliga kamp, da han i 53 min erstattede Simon Kroon. Olesen bragte fart og energi til angrebet. I det 68 min. sendte Olesen Bechmann i dybden, det efterfølgende indlæg resulterede i klumpspil med et efterfølgende SønderjyskE indkast. Indkastet landede for fødderne af Pierre Kantstrup, der lagde bolden hen over hovedet på Nicolaj Larsen i AaB målet og ned for fødderne af Tommy Bechmann, der sparkede bolden ind i et tomt mål. 1-2 og nu var AaB presset frem på banen. Afleveringerne var dog upræcise og SønderjyskE defensiven holdt fremragende stand. AaB var decideret ufarlige i kampens sidste fase. Francis Dickoh fik også ALKA Superliga debut for SønderjyskE, da han med 10 minutter tilbage afløste målscorer Marc Dal Hende. Kampen sluttede 2-1 til SønderjyskE, der snupper 3 point, og generobrer 2. pladsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus