Søg

Tidligere SønderjyskE-anfører vender retur

Jacob Ravn, 27. december 2019, kl. 11:20

30-årige Pierre Kanstrup vender tilbage til SønderjyskE, hvor den tidligere anfører har lavet en treårig aftale.

De sønderjyske fodboldfans har fået en forsinket julegave.

Den tidligere SønderjyskE-anfører Pierre Kanstrup vender nu tilbage til klubben, som han repræsenterede på bedste vis fra januar 2014 og frem til sommeren 2017.

30-årige Kanstrup har netop underskrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE. Aftalen gælder fra nytår, så forsvarsspilleren er tilbage i folden, når truppen samles efter juleferien den 6. januar.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det nu bliver et gensyn med den tidligere anfører, der kender klubben ud og ind og som ved, hvad der venter af udfordringer i 3F Superligaen.

– Vi havde ikke umiddelbart planer om eller økonomi til at forstærke os i midterforsvaret, men så kom muligheden på Pierre Kanstrup, og når en tidligere anfører, topspiller og kulturbærer banker på døren, så åbner vi meget løsningsorienteret og hører, hvad han har på hjerte. Han har først og fremmest givet udtryk for en stor lyst til at vende tilbage til netop SønderjyskE, og profilmæssigt passer han også godt til de udfordringer, vi står over for.

– Han kender Superligaen, og han kender SønderjyskE, og selv om vi alle husker, at han var med i sølvsæsonen, så var han også med for os, da vi kæmpede for overlevelse, så han ved også, hvilke udfordringer der venter os i foråret, siger Hans Jørgen Haysen.

Pierre Kanstrup skiftede i sommeren 2017 til AGF, hvor han også blev anfører, og herefter fulgte et turbulent ophold i Tyrkiet, og siden i sommer har han spillet for norske Vålerenga, hvor han nu har kontraktudløb.

– Det er en spiller, der har kvaliteterne til at hjælpe os her og nu, men når vi giver ham en treårig kontrakt, er det også, fordi han er tiltænkt en rolle som lederfigur fremadrettet. Han er en ledertype, han kender klubbens værdier, og han ved, hvad der skal til også i svære tider, siger Hans Jørgen Haysen.

Pierre Kanstrup er begejstret for, at turen nu går retur til SønderjyskE.

– Jeg er virkelig lykkelig for, at det er kommet på plads. Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg nu kan vende hjem. Det er sådan, jeg har det. Der var også andre muligheder for mig, men jeg ville gerne til SønderjyskE, så jeg bad min rådgiver om at banke på hos Haysen, og interessen var heldigvis gensidig, og det er jeg meget, meget glad for, siger Pierre Kanstrup.

Kanstrup spillede 115 kampe i 3F Superligaen for SønderjyskE, inden kan skiftede til AGF, hvor det blev til 50 Superligakampe. Det var i denne periode, at han satte superligarekord med 99 kampe i træk med fuld spilletid. Også i Tyrkiet og Norge har der i 2019 været fuld spilletid stort set hver eneste gang.

Tilgangen af Pierre Kanstrup er blevet gjort mulig af, at en trofast sponsor i SønderjyskE har givet en ekstra økonomisk håndsrækning.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus