Søg

Tid til at skrive historie i Telia Parken

Rasmus Andersen, 17. august 2017, kl. 10:00

Af Rasmus Andersen

SønderjyskE og FC København krydser klinger lørdag aften klokken 18, hvor vi får endnu en mulighed for at snuppe den første sejr over FC København i Alka Superliga sammenhæng nogensinde.

Stillingen i Alka Superligaen er et godt argument for, hvorfor det skulle være netop på lørdag, at vi får den første sejr. Efter 5 kampe fra FC København 6 point, mens vi har 8.

I seneste runde af Alka Superligaen måtte Erik Johansson udgå med en skade, der vil holde ham ude af resten af 2017, hvilket kan være noget vi kan udnytte i offensiven på lørdag.

Uhre, Kløve, Greko, Zinckernagel osv. skal forsøge, at bryde igennem den bundsolide defensiv i Telia Parken. Det har været næsten umuligt de seneste sæsoner, men i år er der chancer. Således har FC København allerede smidt point mod AaB og AC Horsens i Telia Parken.

Hold øje med deres mand:
Federico Santander
Var det ikke for Santanders råstyrke og målinstinkt, så er det meget sandsynligt, at FC København ville være røget ud af Champions League mod Vardar, samt tabt den seneste kamp i Alka Superligaen til AC Horsens. Men Santander fik vigtige chancer i begge opgør og udnyttede begge til fulde. Det skal Marc Pedersen og Kees Luijckx sørge for, ikke sker i lørdagens opgør. Santander skal bruge meget lidt plads for at komme frem til afslutninger, og når han gør, så er han ofte koldblodig. Derfor skal vi lukke ned for spillet omkring Santander, der vil være FC Københavns targetman.

Hold øje med vores mand:
Ramon Rodrigues
På højrebacken har vi fået en fuldgod erstatning for Marc Pedersen. Efter han flyttede tilbage til centerforsvaret ved starten af denne sæson, har Ramon overtaget og bidraget fremragende i de første runder. Ramon har således spillet sig på rundens hold og virket stabil i de defensive aktioner. Derudover har Ramon bidraget med giftige indlæg og assist i vigtige situationer. Ramon har lagt op til Zinckernagel i hjemmekampen mod FC Helsingør, og vi håber, at Ramon vil bringe sin løbevillighed og energi med ind i kampen mod FC København.

Det siger vi inden kampen: – “Det er jo det hele, der skal gå op i en højere enhed. Vi skal spille op til vores bedste og være effektive foran deres mål. Samtidig med, at vi skal have en rigtig god målmands præstation. Det er sjældent, at jeg har set modstandere i Telia Parken, der har vundet deres kamp, uden at deres målmand har stået en god kamp,” siger Marc Pedersen til SønderjyskE Fodbold på Facebook, og fortsætter: – “Chancerne for at vinde i Telia Parken er så små som de altid har været – FCK er Danmarks bedste hold, og især på hjemmebane er de solide. Men derfor vil vi stadig spille vores chance som vi har gjort i alle de tidligere kampe mod dem, og håber på, at denne gang er lykkens gang.”

Du kan købe billet til kampen i Telia Parken, tage dit lyseblå sæt på, og støtte Marc Pedersen og resten af holdet lørdag aften klokken 18.00 i København. Man vil vel ikke gå glip af noget historisk?

Husk, du kan spille på kampen på danskespil.dk. Hvis du tror på den historiske sejr til SønderjyskE, så får du pengene 5,20 gange igen.

Hvor kan du konsolidere dine lån? Det første skridt er at besøge Sambla hjemmeside.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus