Søg

Tchuameni på tavlen for reserverne

Jacob Ravn, 25. februar 2019, kl. 15:03

SønderjyskE tabte mandag 1-2 til Vejle Boldklub i reserveligaen. William Tchuameni blev indskiftet undervejs og reducerede i overtiden.

Mandag eftermiddag var der Reserveliga-bold på Haderslev Atletikstadion, da SønderjyskE tog imod Vejle Boldklub.

Hjemmeholdet styrede slagets gang i kampens begyndelse, men spilovertaget resulterede ikke i de helt store chancer.

Efter små ti minutter sendte venstrebacken Nicholas Marfelt et godt indlæg ind i feltet, men Danny Amankwaa fik ikke helt træf på bolden, da han forsøgte sig med en optimistisk helflugter.

Efter en lille halv time sparkede Marco Rojas en fin hjørnesparksbold ind i hovedet på Eggert Jonsson, mens islændingens forsøg gik lige over nærmeste sammenføjning.

Kort efter fik Amankwaa en god mulighed efter en hurtig omstilling, men Vejles målmand fik blokeret skuddet.

Herefter tog Vejle mere over og kom frem til flere chancer, men Nikola Mirkovic i SønderjyskE-målet tog sig godt af de forsøg, der kom. Allerbedst så det ud, da han med en bred brystkasse reddede en afslutning fra gæsternes Adam Jakobsen, der var kommet alene igennem på en friløber.

Den redning så ud til at sikre 0-0 til pausen, men en løs chance til gæsternes Mathias Hebo betød, at Vejle kom foran 1-0 kort før første halvlegs udløb.

I anden halvleg var Danny Amankwaa igen på færde. Han udfordrede fint i feltet og sendte en god afslutning mod mål, men Vejles målmand fik halvklaret og fik et frispark på returen, hvor Mads Hvilsom trykkede på.

Efter små 70 minutter var Mathias Hebo igen på pletten for Vejle efter en løs bold i SønderjyskE-feltet, og så var stillingen 0-2.

William Tchuameni blev skiftet ind til de sidste 20 minutter, og han sled godt for sagen og fik også gevinst ud af det, da han i overtiden reducerede til 1-2. En bred inderside af camerouneren var nok til at få SønderjyskE på tavlen.

Reduceringen faldt for sent til, at SønderjyskE kunne nå at sætte det sidste tryk ind, og Vejle vandt dermed kampen med 2-1.

SønderjyskE’s næste kamp i Reserveligaen er mandag den 11. marts klokken 13.00 i Esbjerg.

 

FAKTA
Kampen i tal
SønderjyskE-Vejle 1-2 (0-1)
0-1 og 0-2 Mathis Hebo (43. og 69.), 1-2 William Tchuameni (91.)

SønderjyskE’s hold: Nikola Mirkovic – Ramon Rodrigues, Eggert Jonsson, Kees Luijckx (55./Ture Blaue), Nicholas Marfelt – Mads Hvilsom (77./Arman Taranis), Rasmus Vinderslev, Marco Rojas (60./Steffen Svenningsen), Danny Amankwaa – Peter Christiansen, Senad Jarovic (68./ William Tchuameni)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus