Søg

Talentfuld midtbanespiller til SønderjyskE

Jacob Ravn, 31. januar 2020, kl. 22:00

SønderjyskE Fodbold lejer 19-årige Emil Frederiksen i hollandske SC Heerenveen og har desuden en købsoption på den unge midtbanespiller.

SønderjyskE har sikret sig endnu en midtbaneforstærkning til det spændende forår, som klubben går i møde.

19-årige Emil Frederiksen er blevet lejet i hollandske SC Heerenveen frem til sommer, og SønderjyskE har desuden en købsoption på den unge midtbanespiller, så opholdet i Haderslev kan blive forlænget.

– Vi får en uhyre dygtig spiller, der her og nu skal ind og bidrage til holdet, men det er også en spiller, som vi tror på kan blive en Superligaprofil på sigt, og det har derfor været afgørende for os, at vi også har en købsoption på ham.

– Han kom til Heerenveen i en ung alder, og i starten kørte det rigtig godt for ham, men siden er der kommet nogle bump på vejen. Vi vil gerne være med til at løfte ham op igen, og der er ingen tvivl om, at han har potentialet. Han spillede tidligere i januar for U21-landsholdet, så det er både DBU og os, der tror på ham.

– Det er en spiller, der kan dække flere positioner. Først og fremmest centralt, men han kan også spille på kanterne eller som hængende angriber, og det giver os endnu flere muligheder i offensiven, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Emil Frederiksen tilslutter sig træningslejren i Tyrkiet hurtigst muligt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus