Talenterne tabte til favoritterne fra heden

Talenterne tabte til tophold fra FCM

På en solrig og dejlig forårslørdag havde talenterne i dag besøg af FC Midtjylland. 12.30 tørnede U15-liga ud på bane 4, og samme tid spillede U19-liga på kunstgræsbanen. Begge hold tabte med 0-1, men med lidt held i sprøjten, havde der været pointmuligheder i begge kampe. Kl. 14.45 var det U17-liga, der skulle i ilden, og her blev det til et 0-3 nederlag. De tre tophold fra heden levede dermed op til favoritværdigheden.

U15-liga: HFK – FCM 0-1 (0-1)

-Vi møder et FC Midtjylland hold, der kommer ud i et hæsblæsende tempo og presser os tilbage på banen, både fordi de er dygtige, men også fordi vi selv starter meget passivt ud. Drengene får kæmpet sig ind i kampen, får vendt momentum i slutningen af første halvleg, og leverer derefter en rigtig flot anden halvleg både på bolden og i presset. Efter kampen kan vi ærgre os over, at vi ikke får skabt flere store chancer i løbet af anden halvleg i åbent spil, og at vi ikke får puttet et eller to mål i kassen, på trods af at vi rammer overliggeren to gange, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.

U17-liga: HFK/SønderjyskE-FCM 0-3 (0-1)

Vi spiller en okay kamp, men er desværre alt for uskarpe og farlige på de flere gode muligheder, vi har i løbet af kampen, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.

U19-liga: SønderjyskE-FCM 0-1 (0-0)

-Første halvleg er nogenlunde lige, men specielt på bolden er vi ikke ret gode i dag. Efter en times spil forærer vi dem et straffespark, som de udnytter. Et fair resultat, hvor der er dele af spillet vi er tilfredse med, men absolut også nogle ting som vi kan og skal gøre meget bedre, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.

Tekst til foto af Sven Anker Iversen: SønderjyskE’s Lasse Haysen i nærkamp med en FCM-spiller i dagens kamp

Lørdag D. 24. Februar 14:00