Søg

Talenterne tabte klart på hjemmebane

Stig Kongsted, 24. august 2019, kl. 19:25

U19-liga taber 1-4 og U17-liga taber 1-6

Vejret kunne ikke være bedre til denne sæsons hjemmebanedebut for U17- og U19- ligaholdene mod Brøndby. Himlen blå, græsset grønt og sol fra en skyfri himmel var en indbydende optakt til kampen, men drengene fra vestegnen befandt sig åbenbart bedst i de gode rammer. Først løb U19 på banen og tabte 1-4. Og det var en skuffet cheftræner, vi mødte efter kampen.

-Vi leverede i dag en skidt indsats i sæsonens første hjemmekamp. Indstilling og udtryk haltede gevaldigt. Vi taber stort set på alle parametre i dag, og nederlaget på 1-4 var fortjent nok. Der er stadig mange af både 1. og 2. årsspillerne, som skal forstå, hvilken indsats der skal til for at få en sejr, men også for at kunne slå igennem som fodboldspiller, fortalte Thomas Skou Jensen.

Arman Taranis blev HFK/SønderjyskE’s målscorer, og Mads Winther fik kort før tid sit 2. gule kort og blev derfor udvist.

U17 træner tager ansvaret på sine skuldre
Kort efter slutfløjtet skulle U17 se, om de kunne levere en bedre præstation mod Brøndby, men det gik også galt, da gæsterne sejrede med tenniscifrene 1-6.

-Vi møder i dag et rigtigt stærkt Brøndbymandskab, der kom rigtig godt fra start. Vi er således bagud 0-3 allerede efter 12 minutter. Vi har en flok spillere, der har et meget stort potentiale, men som ikke har meget ligaerfaring. Det er det mit ansvar at forberede dem ordentligt på, og det har jeg ganske enkelt ikke været dygtig nok til, erkendte cheftræner Thomas Thinggaard efter kampen.

Målscorer for HFK/SønderjyskE: Tobias Ryborg

Foto øverst: Målscorer for U17: Tobias Ryborg

U17- og U19-ligaholdene møder næste gang, søndag den 1. september, FC-Nordsjælland på udebane.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus