Søg

Talenterne skal endelig i gang igen

Stig Kongsted, 2. april 2021, kl. 7:41

Fire måneder uden kampe i benene

Efter præcis fire måneders pause skal U15- og U17-ligaholdene endelig i gang med turneringen igen. Mandag den 5/4.2021, 2. påskedag, går turen til Farum Park for at møde FC Nordsjælland.

Begge hold sluttede efteråret af med at være en tur i Lyngby den 5/12-20. Her blev det til en 1-0 sejr for U17-liga og uafgjort 1-1 for U15-liga, hvilket betød at begge hold overvintrede i midten af deres rækker på henholdsvis en 7. og en 8. plads.

Det er derfor formodentlig nogle sultne spillere, der sendes på banen 2. påskedag efter den lange pause, hvor der kun har stået træning på programmet.

-Det har været en underlig opstart for alle. Specielt dét, at man føler, at man mangler træningskampe og den optimale forberedelse til sæsonstart. Men vi er glade for, at vi endelig kan ramme en træningsrytme, og ikke mindst at vi skal spille kampe igen. U19-liga har allerede spillet deres første turneringskamp, men på mandag er alle hold i kamp. Det er noget alle spillere og trænere glæder sig til, fortæller ”Head of coaching” i HFK/SønderjyskE Mohammad Hamad.

U19 liga lagde ud den 20/3, hvor det blev uafgjort 2-2 på hjemmebane mod AaB. Mandag den 5/4 er der så igen hjemmekamp, hvor Lyngby kommer på besøg kl. 12.30. Men husk at det desværre, på grund af Covid19, stadig ikke er muligt at overvære kampen som tilskuer.

Tekst til foto: “Head of coaching”, Mohammad Hamad, glæder sig over, at der igen skal spilles turneringskampe.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus