Søg

Talenterne på hårdt arbejde mod OB

Stig Kongsted, 21. november 2020, kl. 20:24

Det blev til to nederlag samt en uafgjort, med efterfølgende sejr i straffesparkskonkurrence, for talenterne i dagens kampe mod OB.

Det var U15-liga der lagde ud på en lørdag, hvor rusk og regn satte sit efterårspræg på kampene. Og det blev et skidt udlæg, hvor OB tog en klokkeklar 9-0 sejr.

-Vi leverer sæsonens dårligste præstation og får en snitter på hele 0-9 til et rigtigt godt OB-hold, så vi ser frem til næste weekend, hvor der skal leveres en toppræstation mod FCK, udtalte cheftræner Michael Meyhoff umiddelbart efter kampen.

Efterfølgende løb U19-liga ind på kunstgræsbanen, og det blev en mere lige kamp, men desværre med OB som vinder med 2-1.

-Det blev desværre en klassisk kamp for os mod OB. En lige kamp ud fra spil og chancer. Modstanderen var dog skarpere i felterne og skarpere på vindermentaliteten, udtalte cheftræner Thomas Skou Juul Jensen efter kampen.

Stillingen var 0-1 ved pausen og målscorer til 1-2 for de lyseblå var Roni Arabaci.

Til sidst under mørkets frembrud var det U17-ligas tur, og her kom der point på kontoen. I overtiden udlignede HFK/SønderjyskE til 1-1, og i den efterfølgende straffesparkskonkurrence blev det til en sejr, der udløste to point på kontoen.

Næste kamp bliver lørdag den 28.11, hvor talenterne tager til hovedstaden for at møde FCK.

Foto: En slukøret anfører for U19, Bastian Toelhøj, forlader banen efter det knebne 1-2 nederlag mod OB.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus