Søg

Talentafdelingen styrket hen over vinteren

Stig Kongsted, 7. april 2021, kl. 13:38

HFK/SønderjyskE´s talentafdeling er blevet styrket hen over vinterpausen. Der er kommet tre nye dygtige spillere til U15-ligaholdet og en enkelt til U17-ligaholdet. Alle spillere var på banen i forårspremieren, så det lover godt for de kommende kampe.

-Vi er rigtig glade for de nye tilgange, som er nogle spændende spillere, der passer rigtig godt ind i vores værdier. Vi tror på, at det er med til at styrke trupperne og vores miljø, udtaler ”Head of coaching” og rekrutteringsansvarlig Mohammad Hamad.

Nedenunder kan du læse om trænernes indtryk af de nye spillere:

Villads Klindt Sørensen – årgang 06 og tidligere FS Holstebro: Villads er en rigtig klog spiller, som spiller med en naturlig ro på bolden og træffer gode beslutninger. Han spiller samtidig med en god power og har desuden en rigtig fin teknisk pakke, udtaler U15-ligatræner Michael Meyhoff.

Johan Guldbrand – årgang 06 og tidligere Kolding IF: Johan er en stærk karakter, som byder ind med lederskab og vindermentalitet i hverdagen og til kamp. Han er meget opsøgende i sit spil og spiller med en stor power i duel spillet, udtaler U15-ligatræner Michael Meyhoff.

Frederik Kyed Thomsen – årgang 06 og tidligere Kolding IF): Frederik spiller med en god ro på bolden, han har en teknisk god pakke, og så er han hurtig. Han har et godt blik for spillet, og er velovervejet i sine beslutninger både med og uden bolden, udtaler U15-ligatræner Michael Meyhoff.

Jonas Idris – årgang 05 og tidligere FCK: Han er en god dreng, der hurtigt er faldet godt ind. Han er en teknisk god spiller, har gode basisfærdigheder, er meget dynamisk, og så er han god fremad i banen, udtaler U17-ligatræner Karsten Andersen.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus