Søg

Tæt på igen for U19-liga

Stig Kongsted, 2. november 2019, kl. 20:31

Chancerne til sejr var til stede, men det endte med et 3-2 nederlag

Det blev desværre igen kun til ”lige ved og næsten” for U19-liga-holdet, der tabte en tæt kamp i Esbjerg. Hjemmeholdet kom foran 2-0 allerede efter ti minutters spil. Men herefter blev spillet bedre, og SønderjyskE kom tilbage i kampen og udlignede til 2-2 på mål af Lasse Haysen og Mads Steenberg.
Selvom gæsterne havde flere store chancer, så var det Esbjerg, der headede bolden ind til slutresultatet 3-2 i det 80. minut.

-Vores præstation var fornuftig, men vi brændte for meget og var ikke dygtige nok til at forsvare mand til mand i feltet, og det kostede os desværre sejren, fortalte cheftræner Thomas Skou efter kampen.

U17- og U15-ligaholdene tabte ligeledes i Esbjerg

U17-liga tabte desværre også, og det var med 5-2, efter en pausestilling på 2-1. Målscorer for HFK/SønderjyskE var Adam Zogovic og Tobias Ryborg. Træner Thomas Thinggaard beretter:

-Vi leverede et rigtig fint udtryk, som vi har gjort så mange gange i denne sæson. Drengene arbejdede hårdt og viste vilje til at vinde. Men vi var udfordrede i de perioder, hvor vi skulle jagte mål, da vi tog flere individuelle beslutninger end kollektive. Esbjerg vandt fortjent, men vi føler også, at de scorede på alle de afslutninger, som de havde.

Endelig var U15-liga også i aktion, og her blev det til et 4-2 nederlag efter 0-0 ved pausen. Målscorer for HFK/SønderjyskE var Tinus Olesen og Morris Jensen.

Målscorer for U19-liga, Mads Steenberg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus