Søg

Sydbank Pokalfinalen på storskærm i Haderslev

Per Jessen, 29. juni 2020, kl. 15:52

For første gang nogensinde har SønderjyskE Fodbold mulighed for at få en pokal hjem i skabet. Ikke tidligere har et fodboldhold fra Sønderjylland været i en pokalfinale, og derfor er det en historisk begivenhed, når SønderjyskE Fodbold og AaB spiller finale i Sydbank Pokalen på Blue Water Arena onsdag d. 1. juli kl.20.00.

Men i disse tider med Covid-19 er der jo desværre fortsat begrænsninger for, hvor mange der får mulighed for at se kampen live på stadion. SønderjyskE har fået tildelt 725 billetter til kampen og det er jo et meget lille antal i forhold til den tilskuerinteresse kampen har.

Derfor har Haderslev Butikker indgået et samarbejde med Sydbank om at vise kampen på storskærm på Gravene onsdag, til et arrangement som vil få plads til 450 fans.

– Det har været en fantastisk proces at få planlagt denne begivenhed, og alt er gået op i en højere enhed og det er Sydbank som b.la har gjort det økonomisk muligt at planlægge denne event oplyser Haderslev Butikkers formand Palle Løgstrup.

Koordinator for Haderslev Butikker, Christian Schulz, oplyser, at der opstilles en stor overdækket tilskuertribune, som får plads til 250 personer, som suppleres med borde og bænke til de resterende tilskuere.

– Vi vil som en forening gerne bakke op omkring byens stolthed SønderjyskE og synes at vi gerne ville lave lidt pokal stemning nede midt i byen – alt er planlagt med afstand og afspritningsmuligheder, ekstra toiletter, der vil være separate ind og udgange, der vil være adgangskontrol, mulighed for at købe SønderjyskE merchandise, købe kolde fadøl, der vil blive pyntet op i SønderjyskE farver – så vi håber bare, at de personer som køber billet til denne begivenhed, alle møder op i SønderjyskEs blå farver, siger Palle Løgstrup.

Det er et samarbejde mellem Sydbank som b.la har betalt for sendetilladelsen og leje af storskærmen, som har gjort det muligt for Haderslev Butikker at planlægge denne begivenhed oplyser Palle Løgstrup som også fremhæver at det hele er planlagt i tæt samarbejde mellem Sydbank, SønderjyskE og Haderslev Butikker.

– SønderjyskE vil stå for salget af 350 siddepladser til kampen for 100 kr. stykket, mens HFK sørger for ølsalget og SønderjyskE’s kontrollørkorps står for adgangskontrollen – så der er mange samarbejdspartnere med i planlægningen – så nu er det bare op til de SønderjyskE fans som køber billet, at skabe den rigtige pokalstemning, slutter Palle Løgstrup.

De er sat 350 billetter til salg. Køb din billet her:
https://billetto.dk/e/sydbank-pokal-finale-pa-gravene-billetter-457348/select

Kampen starter kl. 20.00, men der vil være optakt fra kl. 18.00 bl.a. med video hilsen fra Glen og Haysen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus