Søg

Superliga-topscorer forlænger i SønderjyskE

Jacob Ravn, 18. november 2020, kl. 11:29

22-årige Haji Wright har fået lagt endnu et år på sin kontrakt i SønderjyskE Fodbold, så han nu har en aftale, der løber helt frem til sommeren 2023.

Topscoreren i 3F Superligaen tager endnu et år i SønderjyskE.

22-årige Haji Wright, der har scoret seks mål i otte kampe i 3F Superligaen, har fået lagt endnu et år på sin kontrakt i SønderjyskE, så den amerikanske angriber nu er tilknyttet klubben frem til sommeren 2023.

Haji Wright scorede i sin debutkamp mod FC Midtjylland i sæsonpremieren, og siden har han ikke set sig tilbage. Han blev kåret som Månedens Spiller i hele 3F Superligaen i oktober, og han har vist sig så godt frem i de første måneder i klubben, at sportschef Hans Jørgen Haysen har haft Wright forbi til endnu en kontraktunderskrivelse – denne gang med et år oveni.

– Haji Wright har taget Sønderjylland og hele 3F Superligaen med storm, siden han kom hertil i sommer. Han har fået vist, at han er en vanvittig afslutter med en notorisk målnæse, og derfor er vi også hurtigt blevet overbeviste om, at vi gerne ville forlænge med ham. Derfor er det meget glædeligt, at vi nu har ham helt frem til sommeren 2023.

– Vi var bevidste om hans store potentiale, men vi er alligevel overrasket over, at han så hurtigt har vist sin høje klasse. Han kom jo med et fysisk efterslæb, da den hollandske liga lukkede tidligt ned på grund af corona, men det er også bare en cadeau til ham selv og trænerteamet, der har lavet et godt stykke arbejde med at gøre ham hurtigere klar, end vi havde håbet på.

– Han har leveret flot, men han kan blive endnu vildere, når han kommer til at spille mere. Der er stadig nogle relationer, der ikke sidder helt i skabet, og der er nogle andre ting, der skal skærpes endnu mere, så jeg forventer, at han kun bliver bedre på sigt, når han får spillet og trænet endnu mere sammen med sine holdkammerater og får lyttet endnu mere til trænernes visioner for ham og spillet, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Haji Wright glæder sig over den gode start, han har fået i SønderjyskE og i 3F Superligaen.

– Vi har fået en god start på sæsonen, og det har hjulpet mig til at komme godt i gang i ligaen. Hele holdet arbejder hårdt til træning og i kamp, og vi har gjort det godt sammen hidtil. Jeg har det godt her i SønderjyskE, starten har været god, og jeg er glad for, at vi nu har fået et ekstra år på kontrakten. Jeg håber, at jeg fortsat kan være med til at hjælpe holdet, siger Haji Wright.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus