Søg

Super start på gruppespillet i 3F Superligaen

Jacob Ravn, 14. juni 2020, kl. 19:15

SønderjyskE kom godt fra land i gruppespillet, da Lyngby Boldklub blev besejret 1-0 på Sydbank Park. Johan Absalonsens mål gav ham en SønderjyskE-rekord.

Onsdagens succes i Sydbank Pokalen blev søndag fulgt op af en vigtig sejr i 3F Superligaen, da Lyngby Boldklub blev besejret 1-0 på Sydbank Park.

Matchvinder blev Johan Absalonsen efter fem minutters spil af anden halvleg.

Det var de unge drenge i højresiden, Julius Eskesen og Alexander Bah, der var arkitekterne bag scoringen. Eskesen satte først en god tackling ind på egen banehalvdel og spillede bolden videre til Bah, der sprintede ned langs siden, og med et nyt skarpt indlæg fandt han med millimeter-præcision Absalonsen, der satte en veltimet inderside på.

Målet var Absalonsens 34. mål i Superligaen i SønderjyskE-trøjen, og han sætter sig dermed på en klubrekord, da han nu er den mest scorede SønderjyskE-spiller i Superligaen. Før delte han rekorden med Tommy Bechmann, der scorede 33 gange for SønderjyskE i Superligaen.

Indskiftede Artem Dovbyk og Peter Christiansen havde begge gode muligheder for at gøre det til 2-0, men i stedet blev det spændende i slutfasen, hvor Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen listede med frem og sendte en afslutning tæt forbi mål.

Sejren holdt hjem, og hullet op til Lyngby blev dermed reduceret fra fem til to point.

Den næste kamp spilles på torsdag klokken 18.00, hvor vi møder OB i Odense.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus