Søg

Stort SønderjyskE-hold ved Stafet For Livet

Jacob Ravn, 8. september 2018, kl. 16:00

Spillere fra alle fire sportsgrene var repræsenteret i SønderjyskE’s stand ved Stafet For Livet i Haderslev.

Fodboldspillerne, ishockeyspillerne, herrehåndboldspillerne og damehåndboldspillerne holder normalt til på hver deres arena og i hver deres by, men lørdag eftermiddag var SønderjyskE-spillerne samlet på kryds og tværs ved Stafet For Livet i Haderslev.

Spillerne løb ganske vist ikke med omkring dammen, men de stod i regn og rusk på Wittenberg Plads ved biblioteket og skrev autografer og fik taget selfies med de forbipasserende fans.

500 fribilletter til fodboldkampen mellem SønderjyskE-FC Midtjylland var også til at få fingrene i ved at få taget et billede i den plæneplyssede campingvogn, hvor det så var muligt at invitere venner og familiemedlemmer med på stadion.

Der var løbende udskiftning blandt de fremmødte SønderjyskE-spillere, men det første hold, som er på dette foto, bestod af – fra venstre mod højre – Patrick Galbraith, Dragana Petkovska, Celina Hansen, Sara Mitova, Fatos Kucukyildiz, Kasper Olsen, Arnar Birkir Halfdansson, William Tchuameni, Ramon Rodrigues, Rod Pelley og Joao Pereira.

SønderjyskE har bidraget til Stafet For Livet med fire spillertrøjer med autografer, som bliver solgt gennem auktionssitet Odendo.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus