Søg

Stort fremmøde i ærgerligt nederlag

Søren Pabst, 27. juni 2016, kl. 17:48

Turen gik mandag til Augustenborg, hvor der officielle tilskuertal blev opgjort til 1724 til kampen mod Lyngby BK. Det blev næsten en gengivelse af fredagens kamp mod IK Start, da trænerstaben havde valgt at spille med alle 22 spillere, 11 nye startere i hver halvleg. Opgøret sluttede med en Lyngby-sejr på 3-1.

Ligesom i fredags, stillede vi i en 4-4-2, for at afprøve et nyt system, i stedet for vores vanlige 4-2-3-1 og tydeligt var det at spillerne ikke er vant til systemet. Der blev ikke spillet med stærkeste 11 i nogen af halvlegene, derimod havde trænerstaben blandet posen.

Første halvleg forløb egentlig meget roligt og nærmest uden chancer i nogen af enderne, men ligesom i fredags skulle der kun halvanden chance til Lyngby BK for at de kunne score to mål. Første mål blev scoret af Jeppe Kjær efter en friløber og andet mål var en helkikser i forsvaret, hvor Marc Dal Hende ville spille bolden tilbage til Lukas Fernandes, men kommunikationen slog fejl og i stedet for at ramme Lukas i fødderne, sendte han bolden, trillende, i eget mål.

0-2 til halvleg.

Endnu engang gik minderne tilbage til i fredags, for efter blot få minutters spil, fik Casper Olesen prikket bolden i mål til 1-2 og så var kampen åben igen, dejligt opspil og flot mål generelt. Lige efter kunne vi have udlignet et par gange, men heldet var ikke med os i dag.
Pludselig stod der i stedet 1-3 til Lyngby BK, som fik sparket bolden flot ind på et frispark udenfor feltet.

Den anden testkamp i opstarten endte dermed 1-3 og vi ser nu frem mod en træningslejr i Tønder samt en træningskamp mod Fredericia i Kliplev, hvor kampen spilles fredag kl. 16.30.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus