Søg

Stor hæder: Michelsen Årets Træner

Per Jessen, 21. marts 2016, kl. 21:07

Prisen som Årets Træner ved Dansk Fodbold Awards 2016 tilfaldt SønderjyskE’s Jakob Michelsen.

En flot, men også ganske fortjent pris til den vellidte cheftræner. Michelsen blev nomineret med følgende skudsmål:

– Jakob har kontinuerligt gjort et fantastisk stykke arbejde. Han har flyttet et primitivt spillende hold til et hold, der spiller rigtig fint fodbold og samtidig får point. Jakob har gjort et fantastisk stykke arbejde i SønderjyskE og har fået holdet i toppen af dansk fodbold. Fastholdelse af ”low-budget” i Skive til en imponerende halvsæson i SønderjyskE. Topplacering i Superligaen og kvartfinalen i DBU Pokalen. Han fører sine idéer ud i livet og bygger videre på det sammenhold, der er i SønderjyskE.

De andre nominerede var Glen Riddersholm, Jess Thorup og den tidligere SønderjyskE-træner Lars Søndergaard, som 35-årige Michelsen afløste i sommer for at danne parløb med assistenttræner Peter Enevoldsen, sportschef Hans Jørgen Haysen og resten af det lyseblå team. Han takkede naturligvis også lejren i sin tidligere klub Skive IK.

– Mange tak. Det er en kæmpe ære at stå her i dag. Det, der gør mig mest glad er, at mine trænerkollegaer har stemt på mig. Jeg har været begunstiget af gode spillere og trænerteams i Skive og SønderjyskE, og så vil jeg takke min familie og kone. Tak til mine to sportschefer og staben i klubberne. Det jeg sætter mest pris på er at kunne få lov til at lave det, som jeg elsker. At træne fodbold og have med mennesker at gøre hver eneste dag, sagde Michelsen i sin takketale.

Se Jakob blive kåret til årets træner 2015 her: http://www.bold.dk/video/?id=15857


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus