Søg

Stimen fik en ende på Sydbank Park

Jacob Ravn, 29. november 2020, kl. 20:03

En god anden halvleg var ikke nok for SønderjyskE, der tabte 1-3 til FC København hjemme på Sydbank Park. Dermed sluttede en imponerende stime på 13 hjemmekampe i træk uden nederlag.

Så gik den ikke længere for SønderjyskE på Sydbank Park.

Efter 13 hjemmekampe i træk uden nederlag tabte SønderjyskE søndag eftermiddag med 1-3 til FC København.

FC København kom foran allerede efter tre minutters spil ved Mohamed Daramy, og så var det op ad bakke fra start, men Mads Albæk var tæt på at bringe balance i regnskabet midtvejs i halvlegen, da han sparkede resolut langt udefra, men Kalle Johnsson fik lappen på og bolden hoppede og dansede på stregen.

Det var det sønderjyske højdepunkt i en første halvleg, hvor spillet ikke fungerede, og det var ikke ufortjent, at gæsterne også bragte sig på 2-0 inden pausen ved Zeca.

Som flere gange tidligere i denne sæson blev SønderjyskE’s spil markant bedre efter pausen. Allerede efter et par minutters spil lignede det et sønderjysk straffespark, da Alexander Bah blev nedlagt i FCK’s felt. Den forseelse var ikke til diskussion, men VAR-vognen så en offside på Haji Wright i opspillet, og efter tre-fire minutters ventetid blev straffesparket, som Anders K. Jacobsen stod klar til at sparke, afblæst.

Trods modgangen fortsatte SønderjyskE med at jagte reduceringen, og der kom spænding tilbage i opgøret med 20 minutter igen, da Alexander Bah satte panden på et godt indlæg fra Marc Dal Hende. Bah har nu stået bag seks scoringer i de seneste seks kampe fordelt på tre mål og tre assists.

Håbet om point lurede i ti minutter, men så slog FC København tilbage og scorede til 3-1 ved Rasmus Falk, og det blev kampens sidste scoring.

Dermed måtte SønderjyskE se sig besejret for første gang på Sydbank Park siden oktober 2019.

Klubrekorden ender altså på 13 kampe uden nederlag, men SønderjyskE fik en anden rekord i bæltet med Bahs reduceringsmål. SønderjyskE har nu scoret i 14 kampe i træk i 3F Superligaen, og det er en tangering af rekorden fra 2005/2006-sæsonen.

SønderjyskE’s næste kamp er søndag den 6. december mod FC Nordsjælland, og det er igen hjemme på Sydbank Park.

Højdepunkter fra SønderjyskE – FCK:


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus