Statistik og sjove vinkler til FCN-Sønderjyske

Vi har gravet en skovfuld statistik og sjove vinkler frem til søndagens kamp mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE.

Søndag klokken 17.00 tager FC Nordsjælland imod SønderjyskE på Right to Dream Park i Farum i 22. runde af 3F Superligaen.

Det er den sidste grundspilskamp, og alle seks kampe i 3F Superligaen spilles derfor på samme tid. Top seks ryger i mesterskabsspillet og 7-12 spiller kvalifikationsspil.

Læs alt om strukturen her, hvis du lige skal have den genopfrisket.

Det er kamp nummer 39 mellem de to hold i 3F Superligaen. FC Nordsjælland har vundet 18 kampe, SønderjyskE 13 og syv er endt uafgjort.

SønderjyskE vandt den seneste kamp mod FC Nordsjælland med 2-1 i december. Jeppe Simonsen og Haji Wright scorede målene for SønderjyskE.

Kampens dommer er Michael Tykgaard, der dømmer sin sjette kamp i sæsonen. Vi har haft ham i én af de foregående kampe i sæsonen – det var i Randers i oktober, hvor vi vandt 2-1.

Senest, Michael Tykgaard dømte en kamp mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE, var i september 2016, hvor vi vandt 3-2, efter vi var bagud 0-2 ved pausen. Mikael Uhre, Janus Drachmann og Kees Luijckx vendte slags gang i anden halvleg.

I de seneste ni opgør mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE har begge hold fundet vej til målet – med fire mål i gennemsnit (36 mål).

FC Nordsjælland har Kamaldeen Sulemana i karantæne i dagens kamp.

Vi har ikke selv spillere ude med karantæne, men otte spillere er i karantænefare. Jeppe Simonsen, Patrick Banggaard, Stefan Gartenmann, Anders K. Jacobsen og Victor Mpindi har karantæne ved næste gule kort uanset antallet af strafpoint. Rasmus Vinderslev, Haji Wright og Mads Albæk ryger ved næste advarsel, hvis den takseres som grov (seks strafpoint).

Kampen bliver vist på Eurosport 2, hvor der er optakt fra klokken 16.00.