Søg

Stærk forsvarsspiller til SønderjyskE

Jacob Ravn, 1. marts 2019, kl. 9:27

SønderjyskE Fodbold forstærker forsvaret med 28-årige Thomas Juel-Nielsen.

28-årige Thomas Juel-Nielsen er med, når SønderjyskE-truppen fredag formiddag løber på træningsbanen.

SønderjyskE har hentet den kontraktfrie forsvarsspiller, der senest spillede i amerikanske Orange County SC, og givet ham en kontrakt, der løber frem til 30. juni 2019.

De næste måneder handler det om overlevelse i Superligaen for SønderjyskE, og det har fået sportschef Hans Jørgen Haysen til at reagere.

– Vi vil gerne polstre os bedst muligt til det spændende forår, vi går i møde, og vi vil også gerne stå stærkt, hvis vi eventuelt bliver ramt af skader og karantæner. Derfor har vi valgt at hente en stærk og erfaren forsvarsspiller, som virkelig går forrest med indsats og hjerte, siger Haysen.

– Det er en spiller, vi kender, og han vil hurtigt kunne komme i betragtning til holdet, men selvfølgelig skal han lige i gang og have nogle træninger hos os, men han har holdt sig i rigtig god stand. Han er 28 år, og han har prøvet nogle forskellige ting, så han har en god erfaring og en fin rygsæk med sig, så han vil kunne stå imod de ting, der venter os i den kommende tid, siger Hans Jørgen Haysen.

Thomas Juel-Nielsen spillede i AGF i foråret 2017, hvor han havde Glen Riddersholm som træner. Siden har han prøvet sig af i israelsk og amerikansk fodbold.

Thomas Juel-Nielsen får trøjenummer 12.

Se et interview med den nye SønderjyskE-spiller herunder: 

Husk, at vi søndag klokken 12.00 spiller hjemme mod Randers FC – billetter kan købes her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus