Søg

Spændingen forbliver intakt til søndag

Rasmus Andersen, 26. maj 2016, kl. 22:00

Torsdag aften kunne SønderjyskE sikre sig sølvmedaljer, hvis de fik flere point end FC Midtjylland. FC Midtjylland formåede ikke at score i Aalborg, dermed kunne SønderjyskE med en sejr få champagnen til at flyde, desværre tvang en sen udligning fra Mikael Ishak spillerne til at fortsætte jagten på søndag på Brøndby Stadion.

Der var ikke meget at bemærke i begyndelsen af kampen, hvor det virkede som om, at SønderjyskE og Randers så hinanden an og det lugtede meget vel af en taktisk affære mellem de to mandskaber. Som kampen skred frem kom SønderjyskE dog meget mere ind i kampen. De blæste frem efter en rolig start og lagde et massivt pres på Randers FC’s bagkæde, der skulle få rigeligt at se til i første halvleg.

Alt i alt en meget velspillet første halvleg af SønderjyskE der sad betydeligt mest på kampen; Masser af farlige målchancer, flotte kombinationer og et sublimt presspil dannede rammerne om en flot SønderjyskE føring på 1-0 ved pausen. Målscoreren blev forsvarsspiller Francis Dickoh der headede bolden ind i netmaskerne efter et fremragende oplæg fra Johan Absalonsen efter et hjørnespark. Randers FC havde ikke meget at komme med i første halvleg bortset fra et par få chancer der aldrig blev helt farlige og det virkede som om at de havde svært ved at komme igennem SønderjyskE’s bagkæde, som stod sublimt i første halvleg.

Begyndelsen af anden halvleg lignede meget begyndelsen af første halvleg – Holdene så hinanden an og der var ikke de helt store ting at komme efter indledningsvist. Det var et helt andet Randers mandskab vi fik at se efter en periode af anden halvleg og det var som om de fik bidt sig rigtig fast i sønderjyderne. Helt ny vilje og optimisme var tydelig at spore blandt spillerne.

Efter et meget flot pres i anden halvleg faldt der omsider, for Randers, en 1-1 scoring cirka et kvarter før tid, hvor forårsskarpe Mikael Ishak flugtede bolden i netmaskerne og de to mandskaber var nu lige på måltavlen. Randers blev ved med at lægge et højt tryk i anden halvleg og det var som om sønderjyderne havde svært ved at bide sig fast igen i et forsøg på at komme ind i kampen.

Det endte med remis i Haderslev – 1-1. Kampen kunne deles op i to halvlege; første halvleg som SønderjyskE sad på og anden halvleg som Randers sad på. Alt i alt må det vurderes som værende et velfortjent resultat ovenpå en meget underholdende kamp, hvor begge hold fik sat sit præg på kampen i to vidt forskellige halvlege.

På søndag gælder det sidste kamp i sæsonen, hvor vi stadig kan nå at hente sølvmedaljerne til Haderslev – Det foregår på Brøndby Stadion.

ALLE MAND TIL BRØNDBY!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus