Søg

SønderjyskEs hovedsponsorer forlænger

Kell Haugaard, 26. maj 2016, kl. 5:30

SønderjyskEs hovedsponsorer forlænger

SønderjyskEs hovedsponsorer gav i sidste sæson tilsagn om at stå last og brast med klubben, uanset nedrykning. Nu har Frøs Sparekasse, Davidsen Tømmerhandel og Abena igen forlænget kontrakten med superligaklubben.

Alting er lige nu vendt på hovedet for SønderjyskE. I sidste sæson var man involveret i et sandt nedrykningsdrama. I denne sæson har klubben stort set konstant været placeret i toppen af superligatabellen. Syd – og sønderjyderne har samtidig valfartet til hjemmebanen i Haderslev, som med næsten 5.700 tilskuere i gennemsnit kan notere en fremgang på imponerende 48,6 %.

Der er fodboldfeber i Sønderjylland, og samtidigt kan SønderjyskE nu meddele at klubbens trofaste hovedsponsorer også vil være at finde på de lyseblå spilledragter i den kommende sæson:
– Vi er meget stolte over, at Frøs Sparekasse, Abena og Davidsen Tømmerhandel har bekræftet, at de fortsætter som hovedsponsorer for SønderjyskE Fodbold. De tre virksomheder har i alle år optrådt utroligt loyalt, og de har især markeret deres store opbakning og støtte i de perioder, hvor der har været store udfordringer og skyerne har været grå, siger adm. direktør Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Det er netop det, der gør samarbejdet med Frøs Sparekasse, Davidsen Tømmerhandel og Abena ekstra imponerende. De har et kæmpe hjerte for det lyseblå landsdelsprojekt, og de meldte også tidligt ud i sidste sæson, at de stod last og brast med SønderjyskE uanset om det dengang skulle ende med en nedrykning.
Hovedsponsoraterne er en økonomisk hjørnesten i fodboldforretningen, som dermed fortsat er bredt forankret i landsdelen.
Vi er godt på vej til at skabe det største, sportslige fodboldresultat i klubbens – og landsdelens historie. Holdet har leveret fantastisk flot over hele sæsonen, og det er fuldt fortjent at spillerne og den sportslige ledelse skal have overrakt DM medaljer på søndag. Om de så bliver af sølv eller bronze, skal afgøres over de næste to kampe.
Frøs Sparekasse, Davidsen Tømmerhandel og Abena har igen sendt et stærkt signal om, at de tror fuldt og fast på fodboldprojektet. Sammen med de sportslige præstationer på banen giver det os grund til optimisme og en stor tro på fremtiden for det lyseblå fodboldflagskib, fastslår Klaus B. Rasmussen.

Hos Frøs Herreds Sparekasse ser man frem til det fortsatte samarbejde med SønderjyskE:
– Som et lokalt pengeinstitut med fødderne solidt plantet i den SønderjyskE muld, er det helt naturligt for Frøs Sparekasse, at vi både i svære og gode tider støtter op omkring det SønderjyskE Projekt.
Det var derfor naturligt for Frøs Sparekasse, at vi allerede for et stykke tid siden tilkendegav vores støtte fremadrettet således, at spillere, trænere, ledere m.m. kunne have den fornødne ro i de afgørende kampe, til at kunne koncentrere sig om spillet på banen. Det har så resulteret i en flot og imponerende slutspurt, hvor vi er sikre på at skulle spille europæisk fodbold næste sæson, og spillerne kan hænge en medalje om halsen som afslutning på en fantastisk sæson, udtaler Ole V. B. Andersen fra Frøs Sparekasse.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus