Søg

SønderjyskE udvider sundhedsstaben

Jacob Ravn, 19. november 2020, kl. 10:00

Trods en økonomisk udfordrende tid er der fundet ekstra midler til sundhedsstaben, så det nu er blevet muligt at fortsætte med massør Kim Zacho samtidig med, at én fysioterapeut er blevet til to.

Der er kommet flere hænder i SønderjyskE’s sundhedsstab.

I sommer blev én fysioterapeut til to, og nu ligger det også fast, at massør Kim Zacho kan fortsætte i klubben på samme vilkår som hidtil.

Det var en økonomisk kabale, der skulle gå op for at få en ekstra fysioterapeut ind, og det kom i første omgang til at koste på massør-timerne, men nu er der fundet midler, så Kim Zacho kan fortsætte på samme timeantal som tidligere.

– Vi står midt i en økonomisk udfordrende tid, hvor vi skal vende hver eneste mønt, men heldigvis har det været muligt at finde ressourcer til, at vi kan udvide sundhedsstaben. Efter det er blevet muligt, har jeg haft en god dialog med Kim Zacho, og vi er blevet enige om at fortsætte på de samme vilkår som tidligere, og det er jeg meget glad for, da han er en dygtig og vellidt behandler i klubben.

– Det betyder, at vi samlet set står med en forstærket sundhedsstab siden i sommer med to fysioterapeuter og en massør på fuldtid, og så mange hænder har vi ikke tidligere haft til rådighed i sundhedsstaben, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Siden den 1. august har Bo Larsen og Martin Prokopek været ansat som fysioterapeuter.

I foråret 2020 blev Jesper Høeg Vinther tilknyttet som klublæge, mens Tord Salomonsen og Jesper Stork-Hansen er tilknyttet kampdagene.

SønderjyskE har desuden en samarbejdsaftale med kiropraktorerne Rasmus Hansen og Michael Hansen fra Hansen & Hansen kiropraktorerne i Haderslev.

Der er desuden aftaler med Privathospitalet Kollund og FysioPlus.dk.

Et velkendt ansigt har forlænget sin aftale i SønderjyskE.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus