Søg

SønderjyskE topper reserveligaen efter uafgjort

Magnus Winterskov Møller, 19. august 2019, kl. 14:45

SønderjyskE tog mandag imod OB i reserveligaen på Sydbank Park. Opgøret endte 0-0, hvilket betyder, at sønderjyderne nu står noteret for fire point efter de første to kampe.

SønderjyskE er i pulje med AC Horsens og OB i reserveligaen, og mandag spillede sønderjyderne 0-0 med fynboerne. Dermed topper SønderjyskE reserveligaen med fire point for to kampe.

Gæsterne fra OB kom med et stærkt mandskab, som blandt andet inkluderede Jens Jakob Thomasen, Jacob Barett Laursen og Anders K. Jacobsen, og det var også OB, som satte sig på spillet fra kampens åbning.

Især udeholdets Issam Jeballi var aktiv fra kampens begyndelse, men Nikola Mirkovic diskede op med to flotte redninger, som forhindrede den tunesiske angriber i at få scoret.

Efterfølgende kom SønderjyskE klart bedre ind i opgøret, og midtvejs i første halvleg var Victor Mpindi meget tæt på at bringe hjemmeholdet i front med et langskud fra banens midte.

Det lykkedes ikke nogle af holdene at komme på måltavlen i første halvleg, men allerede efter fem minutter af anden halvleg blev bolden sparket ind i gæsternes mål efter et hjørnespark. Det lignede, at det var U19-spilleren Mads Winther, som skrabede bolden det sidste stykke over stregen efter en duel med OB´s målmand, og dommeren signalerede straks for mål. OB følte sig snydt for et frispark og brokkede sig højlydt, og sekunder senere løb dommeren ud til linjevogteren, hvor de besluttede sig for at dømme frispark til OB´s målmand.

Efter det annulerede mål var det en meget jævnbyrdig affære med to hold, som begge forsøgte at tilspille sig initiativet. Det så umiddelbart ud til, at det var hjemmeholdet, der slap bedst fra den opgave, og holdet fik stille og roligt overtaget i opgøret.

Det resulterede blandt andet i en stor chance til Peter Christiansen efter en time, men offensivspilleren formåede akkurat ikke at få prikket bolden i mål.

OB kæmpede sig efterfølgende bedre ind i opgøret, og med et kvarter tilbage var Jens Jakob Thomasen tæt på at bringe OB i front, men midtbanespillerens forsøg strøg lige forbi mål.

Peter Christiansen fik chancen for at afgøre opgøret med 10 minutter igen, men forsøget blev flot reddet af OB´s målmand. Ingen af holdende fik scoret i opgøret, og kampen sluttede dermed 0-0.

FAKTA
Kampen i tal
SønderjyskE-OB  0-0 (0-0)

SønderjyskE’s hold: Nikola Mirkovic – Morten Snabe ( 65./ Patrick Jahn), Mads Winther (70./ Jannick Liburd), Kees Luijckx, Joao Pereira  – Victor Mpindi,  Marcel Rømer, Eggert Jonsson, Johan Absalonsen – Peter Christiansen, Arman Taranis (46./ Mads Hansen)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus