Søg

SønderjyskE tager hul på Reserveligaen

Ejvind Trærup, 28. august 2017, kl. 12:33

SønderjyskE  spiller sin første kamp i denne sæsons Reserveliga, når vi på torsdag den 31.8. kl. 13:30 tager imod FC Nordsjælland i gruppe 2, der også omfatter OB og EfB.

FCN har allerede  mødt og lammetævet disse hold med en samlet målscore på 9-1, hvilket placerer dem på en klar førsteplads i gruppen. Da SønderjyskEs målscore p.t. er 0-0, er vi før kampen på en meget klar andenplads, så der er altså tale om et topopgør allerede i den første kamp!

FCNs superligahold har imponeret vildt siden sæsonstarten, kulminerende med et flot 3-0 sejr i weekenden over de danske mestre fra FCK. Det kan blive interessant at se, om de FCN talenter, der står i anden række, spiller ligeså flot fodbold som superligaens suveræne tophold.

SønderjyskE  må også formodes at stille med et stærkt hold, idet landskampspausen giver mulighed for at give spilletid til flere fra startelleveren i superligaen udover dem fra  bænken og truppen i øvrigt, der her får mulighed for at blive testet på omtrentlige superliga vilkår.

Så mød op på torsdag og støt de lyseblå i en formentlig flot fodboldkamp.

Kampen spilles på Atletik Stadion torsdag kl. 13:30, og der er gratis entré.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus