Søg

SønderjyskE smagte egen medicin

Per Jessen, 16. september 2017, kl. 18:02

SønderjyskE var foran 2-0 mod AC Horsens, men de lyseblå måtte nøjes med det ene point efter gæsterne slog til på to dødbolde og udlignede inde i overtiden til slutresultat 2-2.

Dermed måtte SønderjyskE smage lidt af egen medicin. I sidste hjemmekamp vendte SønderjyskE 0-2 til 2-2 mod OB, men denne gang var det udeholdet, som stod for den bedrift.

Emil Scheel havde et nærgående forsøg efter kun tre minutter, men det var noget nær den eneste målchance det første kvarter. Horsens ville også lege med, og Sebastian Mielitz måtte hive en fantomredning op af ærmet, da han vandret i luften fik afværget et hovedstød. Den tyske målmand blev inden kampstart kåret som Månedens Spiller af supporterklubben.

Midt i første halvleg kom 1-0-målet. Ramon Rodrigues brugte sin fysik, og efter nogle nærkampe havnede bolden hos Simon Poulsen, der resolut stormede mod mål. En modstander blev afdriblet og med et velplaceret skud gik bolden ind via højre stolpe.

Inden pausen blev føringen fordoblet efter et flot kontramål. Philip Zinckernagel førte bolden frem og spillede på tværs til Christian Greco Jacobsen, som køligt sparkede bolden ind ved højre stolpe – nærmest i stil med scoringen mod OB. Det var Grekos tredje mål i fire kamp, og oveni topper han assistlisten i Alka Superligaen med fem styk.

SønderjyskE virkede længe i kontrol over kampen i anden halvleg, men med et kvarter tilbage af opgøret fik Bubacarr Sanneh reduceret på et hovedstød. Det blev startskuddet til en hektisk afslutning på kampen, hvor der var målchancer i begge ender.

Zinckernagel var kort efter gæsternes mål tæt på at genetablere føringen på to mål, men finske Jesse Joronen i Horsens-målet reddede med en artistisk benparade. To minutter inde i overtiden fik Horsens desværre prikket bolden over målstregen til slutresultatet 2-2 efter et langt indkast.

Næste opgave er udekampen på fredag hos FC Nordsjælland.

SønderjyskE – AC Horsens 2–2 (2-0)
1-0 Simon Poulsen (23)
2-0 Christian Jakobsen (40)
2–1 Bubacarr Sanneh (75)
2-2 Tobias Arndal (90)
Tilskuere: 5.012


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus