Søg

SønderjyskE skriver med camerounsk angriber

Per Jessen, 17. juli 2017, kl. 5:30

SønderjyskE har indgået en fire-årig kontrakt med angriberen William Tchuameni, der ligesom landsmanden Victor Ekani har været til prøvetræning i Alka Superliga-klubben.

Sidste uge skrev midtbanespilleren Victor Ekani kontrakt med SønderjyskE, og nu følger landsmanden William Tchuameni trop. Tchuameni er en 20-årig angriber, der af sportschef Hans Jørgen Haysen betegnes som en mand for fremtiden.

– William Tchuameni viste under sin prøvetræning nogle prøver på sine spidskompetencer. Han er en spændende angriber, som med sin højde og fysik har noget at spille ind med. Derudover er han, hvad ligeså vigtigt er, også bevægelig med løb både imod og dybt. Vi håber, at han kan udvikle sig yderligere, når han kommer ind i et kontinuerligt forløb, siger Hans Jørgen Haysen.

Sidste år skiftede Tchuameni fra hjemlandet og til portugisiske Feirense. Han har derfor snust lidt til europæisk fodbold, inden turen nu går til Sønderjylland.

– Det er absolut et plus, at vi nu har to fra Cameroun i truppen, men de skal begge først i form. De kommer lige fra ferie og er to-tre uger bagefter de andre rent træningsmæssigt. Og så skal de også først lære kulturen og Danmark at kende, så vi skal have lidt tålmodighed, siger Hans Jørgen Haysen.

Fakta William Tchuameni
Nationalitet: Cameroun
Alder: 20 år (25.12.1996)
Højde: 192 cm
Position: Angriber
Kontrakt: 4 år (30.06.2021)
Tidligere klubber: Unisport de Bafang, CD Feirense


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus