Søg

SønderjyskE skinnede klarest i lokalbrag

Søren Pabst, 6. maj 2016, kl. 19:56

Af Rasmus Andersen

Solen skinnede, Sydbank Park var sprængfyldt med forventning, men spillerne fra begge mandskaber havde store vanskeligheder i kampens indledning. Boldomgangen var langsom, tempoet var lavt og spillet virkede ideforladt. Men da Casper Nielsen fra Esbjerg gik i græsset fik spillerne en tiltrængt vandpause, og det var som om, at de vågnede op efter det. Spillet begyndte at flyde og SønderjyskE skabte pludselig chancer. Endda et par rigtig gode af slagsen. Esbjerg fB skabte fortsat for lidt, og SønderjyskE defensiven var sjældent pressede.
Efter 37 minutter tilkæmpede Bechmann sig et frispark midt på banen, som Janus Drachmann besluttede sig for at tage sig af. Drachmann sendte en hård og giftig bold mod forreste stolpe, hvor Marc Pedersen headede bolden videre, og inde foran havde alle glemt at følge med bolden. Lige med undtagelse af Marc Dal Hende. Dal Hende dukkede op, som trolden af en æske og skrabede bolden ind over stregen, til kæmpe forløsning blandt hovedparten af de 7684 fremmødte på Sydbank Park.

1-0 var stillingen, og selvom Marc Pedersen i flere omgange faktisk var tæt på at fordoble føringen så forblev det ved en etmåls-føring.

Anden halvleg manglede ikke saft og kraft fra start. SønderjyskE pressede Esbjerg fB langt tilbage, og havde flere gode forsøg. Blandt andet tvang Tommy Bechmann Jeppe Højbjerg til at lave en fantastisk redning allerede 6 minutter inde i anden halvleg. Der var ikke meget tvivl om, at skulle kampen snart have en scoring mere, så måtte den være lyseblå. Og en lyseblå scoring var lige præcis det vi fik. Efter 61 minutter sendte Marcel Rømer en bold i dybden mod Simon Kroon. Svenskeren driblede elegant udenom Jeppe Højbjerg og sparkede bolden i kassen. 2-0 til SønderjyskE, og nu var stemning helt i top på Sydbank Park. VUC Stemningstribunen bød resten af stadion op til dans, og sange om både døde sild, Europa og Haderslevs egne superhelte rungede nu på stadion. Spillet gik nu ind i en lang fase uden egentlige chancer, men med SønderjyskE mest på bolden. Tommy Bechmann, der forlod banen til stående applaus var den største begivenhed i kampens sidste 25 minutter.

Selvom graderne stille og roligt dalede i Haderslev, så steg temperaturen på Sydbank Park med både applaus og 3 stensikre point.

Kampen sluttede 2-0 til SønderjyskE, og dermed cementerer vi vores position som nr. 2 i ALKA Superligaen!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus