Søg

SønderjyskE skarpest i 6-måls drama.

Rasmus Andersen, 16. september 2018, kl. 17:54

SønderjyskE har savnet skarphed på hjemmebane og haft det svært på udebane hidtil i denne sæson. Det skulle der laves om på, da de sortklædte SønderjyskE spillere gæstede Brøndby Stadion.

Kampen startede i højt tempo med muligheder i begge ender, hvor Brøndby dog var mest farlige i indledningen.

Johan Larsson havde kampens først store mulighed, da han modtog en bold dybt inde i feltet. Svenskeren sendte dog sit forsøg forbi mål og så kunne SønderjyskE forsøge at straffe den sløsede afslutning.

Simon Poulsen drev bolden frem i venstresiden, og da ingen gik til venstrebacken, sendte han en flad bold ind i feltet. Lieder forsøgte at skærme bolden, hvilket gik ganske glimrende, da bolden fik lov til at passere til Marcel Rømer, der elegant sendte bolden i mål. En fremragende start for SønderjyskE.

Glæden var dog meget kortvarig, da Brøndby IF sendte 1-1 målet ind blot et minut efter føringsmålet fra Rømer. Kamil Wilczek fik lidt tilfældigt bolden i feltet, og alene med Mielitz var der ingen tvivl. Balance på Brøndby Stadion, inden der var spillet 15 minutter.

Brøndby IF tog også føringen efter 21 minutter, da Hany Mukthar sparkede bolden uden for rækkevidde for Sebastian Mielitz i målet. SønderjyskE spillerne appellerede for hånd på bolden, men dommerens fløjte forblev tavs.

Lieder har lavet både mål og assist i SønderjyskE trøjen. Kort før pausen fik den hollandske angriber muligheden for at lave endnu en assist, da Marcel Rømer fandt Lieder med en lang bold i dybden. Lieder trillede bolden mellem benene på Arajuuri, og så var det en kølig inderside fra Johan Absalonsen, der kunne sende udligningen i mål. 2-2, hvilket også var stillingen til pausen.

Efter pausen var der fortsat ingen slinger i valsen hos SønderjyskEs forreste mand. Lieder blev sendt i dybden af Simon Poulsen, og alene med to Brøndby spillere, var der ingen tvivl om, hvem der var en hurtigste. Lieder løb fra Röcker og Arajuuri og sendte iskoldt bolden ind bag Schwäbe. 3-2 til SønderjyskE efter 51 minutter.

Brøndby IF havde store vanskelligheder med det tunge SønderjyskE pres, og derfor var det også helt naturligt, at SønderjyskE skulle udbygge føringen. Rømer nåede akkurat bolden på baglinjen og sendte bolden skråt tilbage i feltet, hvor Stefan Gartenmann selvfølgelig kom stormende. Gartenmann smækkede bolden hårdt og præcist ind bag en sagesløs Schwäbe i Brøndby målet og så var det 4-2 til SønderjyskE.

Efter Gartenmann scoringen forsøgte Brøndby IF at komme frem til reduceringen, men forsvaret stod godt imod. SønderjyskE havde også mulighederne til mere, men det blev ved 4-2, hvilket giver tre dejlige point i tabellen.

Vi siger tusind tak til de medrejsende lyseblå tilskuere for den flotte støtte.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus