Søg

SønderjyskE sikrede ny Superliga sæson

Rasmus Andersen, 28. april 2019, kl. 15:54

Der var lagt op til drama på Sydbank Park i dagens opgør mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub.

SønderjyskE virkede til at komme mest optimistiske ud til opgøret. Første mulighed opstod efter hurtige driblinger fra Johan Absalonsen, som lagde bolden tilbage til Amankwaa, der afsluttede første gang. Afslutningen manglede dog kvalitet og så gik kampens første skudforsøg ud til målspark.

Efter den første chance kom Vejle mere med i kampen og fik spillet bolden rundt på SønderjyskEs banehalvdel. Men det var fortsat hjemmeholdet der var farlige. Igen var Johan Absalonsen indblandet i et flot opspil, hvor Absalonsen lagde en hård bold på tværs til Mart Lieder. Lieder kom foran sin modstander, men vinklen blev for svær og derfor gik bolden ud til målspark.

Efter et kvarters spil var det så alligevel gæsterne der kom foran. Hryn fik plads på venstrekanten til at slå et indlæg lige ind i panden på Vladen Yurchenko, som uimodståeligt stangede bolden ind bag Mielitz.

Vejle var meget tæt på at fordoble føringen, da Hryn kom frit igennem med Mielitz. Den tyske målmand kom dog flot ud og reddede bolden i første omgang inden forsvaret fik clearet bolden til hjørnespark.

SønderjyskE bragte mange mand med i offensiven, hvilket efterlod meget plads til Vejles offensive spillere.

Hos de lyseblå var det fortsat Mart Lieder der fik de fleste muligheder. Han fik igen trykket af efter en halv time, da Lieder vendte rundt på en tallerken og afsluttede, men skuddet blev blokeret.

Efter 40 minutter fik SønderjyskE så spillets største chance, da Thomas Juel-Nilsen headede mod mål efter et hjørnespark. På stregen blev bolden taget med hånden af Viljormur Davidsen og så havde Absalonsen muligheden fra straffesparkspletten. Den rutinerede kantspiller svigtede ikke og sendte udligningen i netmaskerne til kæmpemæssig jubel på Sydbank Park. Viljormur Davidsen modtog i samme sekvens et direkte rødt kort.

1-1 var også stillingen til pausen.

Efter pausen kom SønderjyskE flot ud. Alexander Bah startede flot på kanten med et løb forbi den første mand inden han lagde bolden af til en fremstormende Stefan Gartenmann. Afleveringen på tværs fra Gartenmann savnede dog præcision og endte i hænderne på målmand Hagelskjær.

Ti minutter efter pausen kom Sydbank Park op at stå igen. Danny Amankwaa tog et for langt træk og så troede man at chancen var passeret. Stefan Gartenmann ville det dog anderledes og opsnappede den løse bold. Gartenmann kiggede mod målet og sendte et projektil mod målet og uden chance for målmand Hagelskjær stod det nu 2-1 til SønderjyskE.

Glen Riddersholm var tydeligvis tilfreds med det han så på banen, men alligevel valgte han at lave en dobbelt udskiftning efter et kvarter af anden halvleg. Marco Rojas og Victor Mpindi kom på banen i stedet Niki Zimling og Eggert Jonsson.

SønderjyskE forsøgte ikke at presse hårdt på Vejle i fasen efter føringen, men alligevel var det to frække forsøg, der var lige ved at give pote.

Alexander Bah havde først muligheden for at finde Mart Lieder inde foran mål, men i stedet blev det til et halvkikset indlæg, der tvang målmand Hagelskjær til at give hjørnespark. Umiddelbart efter hjørnesparket var det Victor Mpindi der forsøgte sig med et halvliggende saksespark. Endnu engang var Hagelskjær dog klar med redning til et nyt hjørnespark.

Det hjørnespark skulle SønderjyskE dog udnytte til fulde. Et perfekt slået indlæg ramte Christian ‘Greko’ i panden, som sikkert headede 3-1 målet i kassen.

Den sidste lyseblå indskifer blev Rasmus Vinderslev, der kom ind til de sidste ti minutter. Vinderslev erstattede målscorer Christian ‘Greko’ Jakobsen.

Mod slutningen forsvarede SønderjyskE føringen med en offensiv tilgang. I defensiven tillod SønderjyskE ikke Vejle at komme frem til noget nævneværdigt.

Til sidst fik SønderjyskE også sat punktum for en flot præstation. Marco Rojas fik bolden i feltet og med en snu afslutning overlistede han Thomas Hagelskjær i målet og gjorde det til 4-1 på Sydbank Park.

Dommer Jørgen Burchardt fløjtede til sidst kampen af til enorm jubel på Sydbank Park.

Vi siger tusind tak til de 5798 fremmødte tilskuere på Sydbank Park, der kan se frem til Superliga fodbold på Sydbank Park igen i næste sæson.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus