Søg

SønderjyskE sagesløse mod de danske mestre

Søren Pabst, 6. november 2016, kl. 19:50

Af Rasmus Andersen

SønderjyskE stillede op med en anderledes formation og med nye ansigter i startopstillingen end sædvanligt i søndagens opgør i Alka Superligaen, desværre gik tingene ikke som planlagt for de, i dagens anledning, sortklædte helte.

SønderjyskE startede egentlig som det bedst spillende hold i kampens første 15 minutter, men FC København viste alligevel  pludselig både kynisme og klasse da målscoringen åbnede op efter 18 minutter.

En fejl fra anfører Kanstrup gav Cornelius en fri chance i det lille felt, og derfra svigtede månedens spiller i oktober ikke. 1-0 og herfra så FC København sig ikke tilbage.

Toutouh og Delaney sørgede, med hver deres mål i det 25. og 28. minut, at værterne kunne gå til pause med en fortjent føring på 3-0.

Efter pausen begyndte FC København at kontrollere kampen mere og mere, og selvom de ikke forsøgte meget, skabte de fortsat problemer i vores felt.

Kampen kunne have fået sit fjerde mål efter 58 minutter, da Santander fik et indlæg og egentlig havde tomt mål, men FC København angriberen brændt den enorme chance på det skammeligste.

Emmanuel Okwi, der var dagens eneste fuldblodsangriber i startelleveren, kom med SøndejyskEs første afslutning efter 62 minutter. Det åbnede pludselig op for lidt problemer i de efterfølgende minutter for FC København.

Endnu engang var Okwi på spil, da han nåede en dårlig tilbagelægning fra Delaney foran Robin Olsen, og satte Zinckernagel op til scoring i tomt net. Desværre var Thomas Delaney nået tilbage på stregen og reddede afslutningen, og dermed sin egen fejl.

Sådan noget straffer FC København lynhurtigt i den anden ende. Toutouh lagde bolden ud til Augustinsson, der lagde bolden fladt tilbage til Toutouh, der scorede sit andet mål i kampen. 4-0 efter 65 minutter.

Kampen fortsatte i samme spor, som de foregående. FC København var klart mest på bolden, men uden rigtig at forsøge på andet end at holde i bolden. SønderjyskE kom ikke nærmere en reducering.

Kampen sluttede 4-0 til FC København, der fortsat sidder tungt på Alka Superligaens første plads.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus