Søg

SønderjyskE sælger trio til FC Midtjylland

Per Jessen, 29. januar 2017, kl. 16:00

Superligaklubben SønderjyskE har med omgående virkning solgt kantspilleren Simon Kroon til FC Midtjylland. I samme handel indgår også Janus Drachmann og Marc Dal Hende, som ellers først skulle have tiltrådt hos midtjyderne til sommer.

Sportschef Hans Jørgen Haysen er tilfreds med resultatet af forhandlingerne, som altså endte med at sende tre spillere til Herning få dage før, transfervinduet lukker:
– Alle tre spillere har gjort det rigtig godt for os. Drachmann og Dal Hende var uanset væk fra sommer, og så var vurderingen på salg nu kontra at beholde dem i foråret, og når alle parametre blev taget med i betragtning, gav det mening at sælge dem nu. Simon var også hele tiden i pipeline at skulle sælge, når rette klub og pris var der for begge parter, og derfor har vi accepteret også at sælge ham til FC Midtjylland.
Vi vil gerne takke Simon Kroon, Janus Drachmann og Marc Dal Hende for deres indsats i SønderjyskE, og ønsker alle tre al mulig held og lykke på deres videre vej, siger Hans Jørgen Haysen.

Yderligere information
Sportschef Hans Jørgen Haysen, SønderjyskE Fodbold
Mobil: 2615 6420             E-mail: hjh@soenderjyske.dk


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus