Søg

SønderjyskE sælger Marcel Rømer

Jacob Ravn, 31. august 2019, kl. 9:30

SønderjyskE har solgt Marcel Rømer til Lyngby Boldklub. Den 28-årige midtbanespiller skifter med omgående virkning.

Efter tre et halvt år i SønderjyskE har Marcel Rømer spillet sin sidste kamp i den lyseblå trøje.

Den 28-årige midtbanespiller, der kom til SønderjyskE midtvejs i sølvsæsonen 2015/2016, skifter med omgående virkning til Lyngby Boldklub, der har købt Rømer fri af kontrakten i SønderjyskE.

– Rømer har haft en stor rolle i SønderjyskE de seneste sæsoner, men i denne sæson er det ikke helt gået, som han og vi havde håbet. Når det kommer til en spiller af Rømers kaliber, har vi kun været interesseret i et salg, og nu har vi så accepteret buddet fra Lyngby Boldklub, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Marcel Rømer nåede mere end 100 Superliga-kampe for SønderjyskE, og sportschefen ser tilbage på Rømers ophold med glæde.

– Han var reservespiller, da vi hentede ham i Viborg FF, men han kom hurtigt ind og blev stamspiller på holdet. Han havde en afgørende betydning, da vi vandt sølv, og han har haft en stor rolle på holdet i de efterfølgende sæsoner. Jeg har kun gode ting at sige om Marcel som spiller og person. Han har virkelig knoklet loyalt og hårdt i den lyseblå trøje, og vi takker ham for en fantastisk indsats i SønderjyskE, siger Hans Jørgen Haysen.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus